Baby, som 11dpo...dnes ranny test - ledva dusik...fakt som musela velmi hladat, aby som tam nieco videla...no nedalo mi to, o daku hodinku - dve som vyskusala este jeden - tam celkom pekna ruzova ciarocka...kedze to bol Via Med, ktory mi bezne zvykol "duchovat", tak som to brala s rezervou a vyskusala som pocas dna este woman secret - ten ukazal tiez ciarocku, sice slabucku, ale ruzovej farby....a pepino biely ako sneh.....
Tak som z toho zufala....stalo sa vam niektorej, ze by jedna znacka ukazovala pozitivne, aj ked slabo ale ostatne negativne?
prva fotka Via Med - prvy test ranny, pod nim robeny o hodinu alebo dve neskor...na druhej foto dalsi Via Med pod nim Woman Secret...Pepino som ani nefotila, kedze negativnejsie uz ani vyjst nemohol ☹
@zabiatko25 ahoj ja si myslim ze je to tehu 🙂 ,,,skus este pockat a urob si zajtra a verim ,ze bude silnejsia ciarka,,,vsetky testy nemusia ukazat ,,jeden je menej citlivy ,ako druhy,,,kamoske ukazal ten kazetovy a ten tenky nic ,,bola 10 dni po ovulacii,na druuhy den boly ciarky este silnejie,,,ja ti potichu gratulujem 😉
@zabiatko25 stalo sa mi to, Dr. Max bol pozit. a Pepino biely, tiež bol rozdiel v odtieni medzi Dr. Max pod prúd moču a tým, čo sa namáča. Tehotná som bola. 😉 Držím palce. 🙂
@sono2 ano, viem, ze je to skoro....len vzdy ma to nejak par dni pred terminom ms zlaka na testovanie....
@kristinka28
@adeala najblizsie dni uz na testy kaslem, pockam, ci ms pride/nepride, lebo sa iba zbytocne stresujem...len som chcela vediet, ci sa to niektorej z vas uz stalo 🙂
dakujem za odpovede 🙂
@zabiatko25 ahoj ako skusala si dnes tetsik je silnejsi 😉
@kristinka28
spodny je dnes rano...mne tie ranne volako divne vychadzaju 😀
@zabiatko25 podla mna si tehu,mozno poobede budes mat silnejsiu,,niektore maju rano a niektore poobede visie hcg,,drzim palce
@kristinka28 ako ciarka tam je, ale silnejsiu som cakala akosi....
@zabiatko25 no vazne je ze mas a ver bude silniet
@zabiatko25 ahoj ako si dopadla??? Ja som mala podobny problem women secret pozitivny, a mama test uplne biely ☹ mam 3 dni do ms tak cakam.
Dobry. Maala som slabu čiarku na testoch jednej značky este aj vcera a dnes som to dostala. Neudrzalo sa to? Alebo boli zle testy. Ďakujem za odpoveď. Som z toho smutna
@zabiatko25 ahoj. Ja som mala slabu ciarku ale iba jeden druh testu to bol. Gravitest. Raz ju ukazal ale postupne slabla a raz nie. Som sa ich nakupila. Ine nic. A dostala som to presne. Ale čítala som ze aj rakovinu ukáže test. Tak bola som a sa neudrzalo alebo sa mam bat ci nieco nemam. ?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Veď to Je hrozne skoro. Mne gynekológ povedal že najskôr keď vynechané krámy. Alebo by som byť tebou minimálne na 14.15 deň...