Všimli ste si podľa pŕs, že ste v tom predtým ako ste si urobili test?

martuska12345
3. jún 2022

Ahojte baby chcem sa spýtať tehuliek ale aj mamičiek,všimli ste si podľa zmeny vašich prsníkov ze môžte byť v tom?Bol to ten príznak pri ktorom ste už začali niečo tušiť?Viem ze veľa z vás napíše ze bolesť a zväčšenie prsníkov ale mna skôr zaujíma či sa vám zväčšili dvorce,mali ste ich žilnaté,stmavli bradavky a mali ste na dvorcoch take malé hrbolceky alebo ako to mám nazvať 😂😂😊.
Prosím žiadne hnusne odpovede ze až keď mi bude meškať ms vtedy si mám spraviť test a budem vedieť či som tehotná ..
Pýtam sa to zo zvedavosti aby som vedela aj do budúcna nejaké príznaky keď sa nám to podarí 😊😊

basska_b
3. jún 2022

Joj, mne sa to robieva aj pred MS... stmavnu... u mna su tieto prsia ako priznak velmi mätúce

martuska12345
autor
3. jún 2022

@basska_b ja viem že je to rôzne každá sme iná,ale zo zvedavosti sa pýtam 🙂

alexandra2468
3. jún 2022

@martuska12345 mna boleli prsia, uz mi aj meskal ms, ale cele som to pripisovala vysadeniu antikoncepcie len 😃 ale vizualne zmeny prsnikov som v takom skorom stadiu nezaznamenala 😃to az neskor

martuska12345
autor
3. jún 2022

@alexandra2468 ako dlho si brala antikoncepciu a po akom čase sa ti podarilo otehotnieť? 🙂

majki_ki
3. jún 2022

@martuska12345 mne stmavli až dlhooo po zistení, že som tehotná

tutanchamon79
3. jún 2022

ja som podla bolesti prs vedela ze som tehotna uz tyzden pred meskanim MS. teda vedela je silne slovo, ale mala som silne tusenie. aktualne je tu tusenie zas. takze plne ta chapem ako sa citis 🙂

deti95060810
3. jún 2022

mne pri treťom tehu sa ani prsia nezmenili.... ani veľkosť, ani bolesti.

martuska12345
autor
3. jún 2022

@tutanchamon79 mala si len bolesti alebo sa ti aj zväčšili dvorce alebo stmavli bradavky?🙂

jarmila2010
3. jún 2022

pri prvom tehotenstve som hlavne podla prsnikov silno tusila,ze som tehotna..strasne mi navreli a stvrdli...a test to potvrdil...tiez som brala 10r HAK a vysadila som ju...hned zostala nechtiac nehotna...ale toto tehotenstvo skoncilo potratom v 8tt..a tiez som s dost velkou istotou tusila,ze sa stalo nieoc zle,lebo mi jedneho dna,zrazu vsetky priznaky zmizli...o den neskor som zacala krvacat a sono,len potvrdilo,ze srdiecko nebije...ale pri ostatnych tehotenstvach neskor,uz som nemala ziadne,take symptómy

martuska12345
autor
3. jún 2022

@jarmila2010 to mi je ľúto 😔

jarmila2010
3. jún 2022

@martuska12345 tak,stava sa to a napriek smutku,snazila som sa to brat pragmaticky...ze plod nebol v poriadku,tak to priroda zariadila takto...mam dve zdrave deti,takze vsetko dopadlo dobre..a potratila som aj pred druhym uspesnym tehotenstvom...

pukina
3. jún 2022

nie, doteraz sa mi ani velkost ani tvar nezmenila. Ja som zacala tusit, ze to bude ono, ked mi zrazu obyc. voda chutila inak a muzovi stale rovnako 😀

janetinka27
3. jún 2022

jedna z tych podozrivych otazok

danka56
3. jún 2022

Ja som začala dačo tušiť práve skrz bradaviek. Zrazu boli väčšie, vystúpene, tmavšie a neskutočne nepríjemné mi bolo v podprsenke a ešte neprikemnejsie, keď sa mi otierali veci o ne.

nairia
3. jún 2022

@martuska12345 moje sa vizualne nezmenili, ale teda bolave boli jak fras a napuchnute duplom, co pred MS som az tak nikdy nemavala. ale to som si uvedomila az neskor, ze vlastne to bolo tehotenstvom, vtedy som len si myslela, ze tym, ze meskaju, tak sa to trosku zintenzivnilo. na doplnenie, meskajucu MS som sprvoti nepripisovala tehotenstvu, ale tomu, ze som bola po chorobe, az ked po tyzdni pretrvavajucich symptomov nic neprislo, tak mi napadlo, ze by som si mala spravit test 😅

keiko33
3. jún 2022

Pri poslednom tehotenstve som si ani test nerobila. Menštruáciu som nedostala a prsia sa hneď zväčšili. Mužovi to hneď podľa toho došlo. K doktorovi som išla s tým, že som tehotná, aj bez testu.

jaskolka
3. jún 2022

Absolútne ani pri jednom tehotenstve(3x)som nepostrehla žiadnu zmenu. Až ku koncu, možno mesiac pred pôrodom tmavšie a väčšie dvorce. Inak vôbec nič, samozrejme po pôrode sa naliali, keďže dojčím.

topanocka15
3. jún 2022

@martuska12345 Pamätám, že raz mi tak meškala menštruácia a išla som k lekárovi a sestrička sa ma opýtala,či ma bolia prsia a ja že nie a oni na to,že tak to nie ste tehotná

amalka147
3. jún 2022

Mňa raz tak 2 cykly boleli prsia, že som ich nemohla mať ani v podprsenke. Ale nebola som tehotná ani nie som, ale vysadila som cabest a stúpol mi prolaktin trojnásobne...a to som už dúfala ze asi som tehotná...ale ms prišla raz...aj druhý raz. Tak som vedela ze to je len kvôli vysadeniu liekov...

majlo1234
3. jún 2022

Ja som si kvoli tomu spravila test, ze ma bradavky neskutocne pri dotyku boleli

jablkovastrudla
3. jún 2022

Ze som tehotna zistil moj muz, narastli mi prsia a stmavli bradavky vraj 😃

martuska12345
autor
3. jún 2022

@janetinka27 čo moja čo je podozrivá otázka?

lrnka
3. jún 2022

@martuska12345 ja som tak mala a pred testom a moc boleli boli citlivé na dotyk

gertys
4. jún 2022

Pri prvom ma z nicoho nic jedno rano velmi rozboleli prsia a navreli mi. Potom somsi uvedomila ze mi meska a uz som vedela ze je zle 😀 test to len potvrdil. Pri dalsich ma uz prsia neboleli ani raz. Zato naopak zaludok na vode a neskutocne nevolnosti 🙂

alexandra2468
4. jún 2022

@martuska12345 oba razy som brala rok antikoncepciu.
Pri dcere som otehotnela na druhy cyklus po vysadeni, cize po prvom menzese bez antikoncepcie.
Pri synovi som otehotnela uz ten prvy mesiac ako som vysadila HAK, cize ani prvy menzes som nedostala.

martinka13
4. jún 2022

Pri všetkých 3 tehotenstvach som to podla bolesti a zmeny velkosti pŕs tušila už pred testovaním.

nika0204
4. jún 2022

@martuska12345 kedze uz dlhsie sme chceli babo tak svzdy pred MS som si nahovarala priznaky😀a ked to vyslo tak jedine co ma v den ms a par dni nato neskutocne boleli prsia ale ze brutal..tak som vedela kedze normalne ma tak boleli vzdy tyzden pred ms a nie pocas.😅

1mina
4. jún 2022

Ja som to videla ba prsiach ale v tom ze sa mi zvyraznili zily

martuska12345
autor
4. jún 2022

Ďakujem vám baby že ste mi odpovedali na moju otázku 😊😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre