Ahojte tri dni mi mešká ms aký je podľa vás najlepší tehotenský test? Netvrdím že som tehotná len chcem istotu a chcem nejaky kvalitný test ktorý vám ukázal najlepšie ? ☺️ Ďakujem
@e1i okej tak počkám a iba kúpim test zatiaľ možno sa ešte menštruácia dostaví tak potom test odložím 🙂
Digitálny
ahoj, pouzivala som vela testov, ale nikdy som nemala falosne pozitivny test. najcastejsie pouzivam gs mamatest, ale aj baby top test, pepino, woman secret, pepino... v skrinke mam aj digitalny, co ukazuje aj tyzdne, ale zatial som ho nepotrebovala nikdy
digitalny clearblue - je aj včasný, je aj taký čo ti ukáže týždne od oplodnenia. ukázal mi v den vymeskanej menštruácie, ze je to tam 🙂
clearblue
Po 3 dňoch meškania by ti mal hocijaký test ukázať, či si tehotná alebo nie. Áno, sú aj výnimky, ale to je skôr posunutou ovuláciou, nie testom.
Clearblue digitálny test je spoľahlivý za mňa 🙂🤷♀️zatiaľ bola som v 6tt a pepino ani mama test neukázal nič.....
Pepino, clearblue digitálny a drmax
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mamatest bol u mna spolahlivy, dost farbiva. Dr mi odporučil robit test pri 7 dnovom meskani, vtedy vraj ukaze uz isto ak je to tehotenstvo