Vie ovulačný test zachytiť aj tehotenstvo?

miska7754
18. feb 2022

Ahojte mam 3 dmi do kramov a vcera som si urobila ovulacny test ci nemam nahodou ovulaciu jedna tuha ciarka a jedna slaba to znamena negativny..... Vie zachytit ovulacny test aj tehotenstvo ci? Lebo keby bol negativny je jedna tuha ciarka ci

dadulamamula
18. feb 2022

@miska7754 môže byť aj taky, to znamená ze si po ovulácii a pomaly to slabne.. Za ovulacny i testami nehľadaj nič iné.. Čo ťak si spraviť tehotenský test???

zuzanockamt
18. feb 2022

@miska7754 áno, môže sa stať, že ti ukazuje tehotenstvo

miska7754
autor
18. feb 2022

@zuzanockamt tak by uz nemala byt tw jrdna ciarka slaba?

zuzanockamt
18. feb 2022

@miska7754 mne ovulačný test v čase tehotenstva pred MS ukázal dve čiarky (testovacia bola slabá). Mimo tehotenstva v tom istom období ukazoval len jednu.

miska7754
autor
18. feb 2022

@zuzanockamt cooo vaazne??? Alebo riadne viditrlna ale slabsia ako ta prva

zuzanockamt
18. feb 2022

@miska7754 samozrejme, že bola viditeľná

miska7754
autor
18. feb 2022

@zuzanockamt aha ved ale ked mam 2 dni pred kramami tak na ovulacnom teste mi nrmala byt ta druha ciarka ci

zuzanockamt
18. feb 2022

@miska7754 Napísala som svoju skúsenosť, iné neviem poradiť.

nevenka
18. feb 2022

@miska7754 nespekuluj s ovulacbymi testami. Tehotenstvo zvykne ovu test ukazovat takym sposobom, ze testovacia ciarka je silnejsia ako kontrolna. Lenze ak toto ukazuje, davno Ti ukaze aj tehotensky test. Sprav si ten.
LH hormon mas v tele vzdy a mne vzdy ukazuje ovulacny test 2 ciarky, ale ta testovacia je slabsia. Silnejsia je len pred ovulaciou, ked stupa LH hormon.

sense
18. feb 2022

Keď som tpouzivala ovulacne testy na začiatku celý cyklus, tak ta testovacia čiarka tam bola vždy ale slabá čiže test nebol pozitívny. Co písali ženy na MK mali ovulacny test ale pozitívny v čase ms keď boli tehotné, čiže 2 čiarky rovnako silné.
Ty ak si mala testovaciu čiarku slabú tak test je negatívny. Ak chceš mať istotu sprav si tehu test

lu111be
19. feb 2022

Mne ukazal, ale ja som si ovulacny test robila az na 7 den meskania ms, lebo som nemala tehu test doma (netestovala som sa takmer nikdy a uz vobec nie pred ms)... ale testovacia ciarka musi byt ovela silnejsia ako kontrolna 🙂

smajluska
14. sep 2022

@miska7754 Môžem sa Vás babenky opýtať? Dnes mám 13 DC a mám pozitívny ovulačný test. Ak nastane dnes ovulácia a zajtra by som opäť urobila ovulačný test, tak ako zistím, že tá ovulácia už prebehla? Ovulačný test ukáže už iba 1 čiarku? Ďakujem za odpoveď.

sense
14. sep 2022

@smajluska test bude negatívny, čiže môže ukázať 2 čiarky len nebudu rovnako silné resp kontrolná bude silnejšia ako testovacia

smajluska
17. sep 2022

@sense Ďakujem 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre