Vie niektorá poradiť? Žltkastý výtok, meškajpca menštruácia a negatívny test

6maybe6
11. máj 2019

Ahojte baby.. Nedávno som tu písala príspevok, ale neviem ho nájsť 😕 Ide o to, že vtedy som bola 9 dní po sexe /zároveň deň ovu/ a pociťovala som tlak, či sťahy v podbrušku.. Dnes je to 14. deň a deň, kedy mala prísť mrcha.. Tá nikde a mám divný žltkastý výtok plus sťahy v podbrušku.. Pred mrchou som zvykla mať skôr hnedý výtok tak dva dni vopred a teraz takto.. Test som si robila včera, lebo som bola nedočkavá, ale vyšiel negatívny.. Myslíte, že je šanca na bábätko? Ďakujem vopred za odpovede..

evaachesa
11. máj 2019

@6maybe6 jasne, vzdy je sanca 50 na 50. Ja som mala 3x po umelom stahy maternice a zial zakazdym odislo a neudrzalo sa, cize uz som vedela ze je zle ked to zacalo :(

chcemradu
11. máj 2019

Skus este zajtra rano. Ja som od skončenia menzesu mala kazdy den pohlavný styk az do konca plodnych dni. Cize este nejake 3 dnj po ovulacii, tiez mi mešká menzes a dnesny test len s jednou čiarkou.

6maybe6
autor
11. máj 2019

@evaachesa Tak to ma mrzí 😕 My tomu dávame voľný priebeh.. Bábätku by sme sa tešili veľmi.. Som trošku v strese, lebo mrška chodieva pravidelne ako hodinky, stále s rovnakými príznakmi a zrazu toto.. No skúsim ešte zajtra testovať a uvidíme 🙈

evaachesa
11. máj 2019

@6maybe6 nastaatie 4ty pokus vysiel a teraz som tehotna 🙂 my ked sme sa snazili tak mi zacala meskat 2-3 dni. Dovtedy som ju mala presnu ako hodinky na 28 den. Neviem ci to bolo stresom alebo co sa dialo ale uz som ju nemavala na cas, bolo to tak cca 2 roky.

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
6maybe6
autor
11. máj 2019

@sandra151 To je podľa mňa práve predmeštruačný výtok.. Toto mávam ja bežne pár dní pred mrchou..

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
monca0021
11. máj 2019

@6maybe6 ahoj, ja mávam aj pred ms niekedy taký žltý vytok to podľa mna nič neznamená keďže výtoky sa môžu aj meniť a sú prirodzene pokial nezapachaju. Keďže si mala styk počas ovu je pravdepodobnosť že môžeš byt kľudne tehotna, skúsila by som test urobiť zajtra ráno držím palce nech to vyjde! 😊✊🏻

6maybe6
autor
11. máj 2019

@monca0021 Ďakujem za odpoveď 😊 No u mňa je to práve už dlho dlho rovnaké, preto ma prekvapilo, ako je to teraz.. Juj, to by bolo radosti, keby to vyšlo ❤️

nika3136
11. máj 2019

@6maybe6 Záleží aj od toho, aký máš test. Urob si ho každopádne hneď na prvý ranný moč.

6maybe6
autor
13. máj 2019

Ahojte.. Dievčatá, tá mrcha stále nikde.. Mešká dva dni.. Podbruško trošku pobolieva, ale inak absolútne nič.. Svetlý hlien akurát.. Dnes ráno som robila test a bol negatívny.. 🙈

misicka123655
16. máj 2019

Ahojte baby..... Mám na vás otázočku.... Pred zhruba dvomi mesiacmi som bola tehotná len som v 4 týždňa samovoľne potratila..... Minulý mesiac ako obvykle mi prišla menštruácia presne na deň len tento mesiac sa jej akosi nechce už mešká 3 deň a už asi týždeň mám v podbrušku také bolesti ako pred MS trošku ma pobolieva ju aj prsia chrbát a hlava mám aj taky žltý výtok... Ale test negatívny... Myslíte že môžem byť tehu? priateľom mame nechránený sex keďže sa snažíme o babo....

nikolanicol
27. sep 2020

Dobry den Snazime sa s priatel9m o babetko meska mi mestrvacia us 3 dni a mam takito vitok zlty a trosku lepkavi moze to bit tehotestvo? Diki na odpoveț

kvietok2021dt
10. mar 2022

@nikolanicol bolo to tehu?🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre