Viditeľná druhá čiarka na teste po slabšom menzese

8. jan 2020

maminky poradte mi prosim..19. decembra som mala naposledy menzes..predtym sme sa pokusali intenzivne o bábo..ked dosiel menzes tak som neriesila..menzes bol ale slabsi trval len slabe tri dni co me bezne trva 5-6 dni..a aj bolesti len slabuske.a teraz som mala stale take divne pocity posledne dni tak som si len tak zo srandy spravila test a krasne viditelna druha ciarka..tiez ste to mala niektora podobne?..

mima1
8. jan 2020

Asi rok nazad mi takto vysli no bolo to biochemicke. Moje ciarky boli najskor viditelne ale skor ako keby sede nie ruzova farba. Skus o dva dni a uvidis ci zosilnie

autor
8. jan 2020

ta druha je slabo ruzova

mima1
8. jan 2020

Uvidis neskor nech silnie

adriana1411
9. jan 2020

Ahojte zienky poradte mi 11 dni mi meska ms nikdy mi nemeska mam presne 28 dnovy cyklus ale testy negat tak som isla ki gyn a on mi povedal ze ked mi testy ukazali negat tak nemozem byt v tom vychadzal iba z testov ani ziadnu cystu nemam stale bolesti v podbrusku a naliate prsia on mi ani krv nezobral no a v ten den ako som prisla od dr tak som si robila rapid clear test a ukazala mi druha ciarka ale az po limite tak som zrobila na druhy den rano a negat a po ovulacii som 3 dni mala ruzovy vytok co myslite zienky? Sice mam uz dve dcery ale kazde tehotenstvo je ine

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre