Vidíte to tam aj vy?

5. nov 2022

Môže byť test chybný ked som tam videla slabucku čiarku?

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikpa
5. nov 2022

Niečo sa tam risuje ale ten ten je dosť premočeny. Urob si nový a drž ho v poháriku s močom koľko treba podla návodu

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tessa2299
5. nov 2022

Test neni premoceny. Len sa nestihlo "vstrebat" farbivo. Ja som mavala vzdy tesne po namoceni testu taketo testy a potom bolo cele policko biele s jednou/dvoma ciarkami. Podla mna je tam druha ciarka slaba

nikpa
5. nov 2022

Tak asi väčší kúsok ako si mala lebo je rozmoceny

saraxyz
5. nov 2022

Ja tam ciarku vidim

p.j.jacky
5. nov 2022

Áno vidím skús o 2-4 dni 😊

sense
5. nov 2022

Počkaj den dva à skus znova

ankare
5. nov 2022

Je to tam.

tessa2299
6. nov 2022

@nikpa takze myslis ze aj moj test bol rozmoceny? To je normalne, ze to farbivo je najprv vsade a potom sa rozplynie do biela. (Nie nechvalim sa testom, len tu je to presne vidiet). Hned po namoceni cele policko bolo od farbiva a potom sa rozplynulo. To robi skoro kazdy jeden test. 🤷‍♀️

beatrixx1525
6. nov 2022

@tessa2299 ešte som nevidela testovaciu čiarku tmavšiu ako kontrolnú, to museli byť hádam trojčatá 😃

nikpa
6. nov 2022

@tessa2299 ja som nemala ani jeden test tak rozmoceny ako je hore na foto. Autorka ho má rozmoceny, vidíš že je taky aj po určitom čase. Nie ako píšeš, že to farbivo sa najprv rozplynie a potom akoby stiahlo, jej sa to už nestiahlo. Tvoj je v poriadku

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janka_01
6. nov 2022

@autorka dnes sa aj mne ihneď po namočení ukázal "duch" ale keď test uschol tak test ostali negatívny.(kanálik ostal ale biely) Čiže asi to je len nejaká reakcia na moč.

tessa2299
6. nov 2022

@beatrixx1525 nie nie 😀 robila som ho neskoro po meskani ms 😀

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janka_01
6. nov 2022

Môže, ak čiarka nie je ružová tak to môže byť len kanálik. Mne tak 3 intimed testy ukázali kanálik a nič z toho nebolo. Pre istotu si urob test ešte o 2-3 dni

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janka_01
6. nov 2022

Chápem ťa, prežívam niečo podobné.Otestuj určite ešte o pár dní. Držím palce nech testy ostanú negatívne.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikpa
6. nov 2022

Ja som reagovala na tvoj prvý príspevok, tam je test rozmoceny a to som ti nenapísala jediná.
Dopisujes neskô informáciu, že to bolo fotene po namočení ale to som ja už nečítala tak tu neštekaj. Ja nemôžem za to, že tam nemáš hneď jasné koľajnice.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikpa
6. nov 2022

Ďakujem za radu 😄 budem čítať, čo ma zaujíma. A ty píš kompletné informácie, nie polovičné.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
emma2782
7. nov 2022

Ospravedlňujem sa, že sa votrem. Založila som aj diskusiu ale tu je vás viac. Vidíte tam niečo? Je to livsane test

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre