Ahojte , mám na vás otázku včera som si robila test kedze mi meškajú mesiačiky .. vidíte tam tu čiarku prvu ? Alebo už mám halucinácie s toľkého snaženia sa ...
@katkasofi
Ďakujem za potvrdenie
@lkristinka uvidíš že zajtra bude ešte silnejší. Poprípade sprav si poobede. Ja som práve poobednajsie mala silnejšie ako ranné
Budem rada keď to potvrdí viac ľudí 🙂 určite sú tu mamičky ktoré mali takýto test 🙂 .. ďakujem za radu .
Vidím 2 gratulujem 😊
@lkristinka vidim 2 😊😊 gratulujeem
Je to tam!! Gratulujem
Ďakujem všetkým 🙂 teeda
Urcite ano
Ano 😉 prajem bezproblemove tehotenstvo, lahky porod a vela zdravia 😉
Ako, dve, sivé trosku slabšia, ale je tam, držím silno palce, aby všetko dobre dopadlo 🎈
@lkristinka gratulujem ♥️
Dievčatá , ďakujem , dostala som mesiačiky hodinu dozadu ... takze nič
@lkristinka takyto testik a ty si dostala mesiaciky? Je vobec toto mozne? Skoda ☹
@ertlovik18 hmm už sa snažím vyše 3 mesiacov a nejako sa nedarí , už som teraz prvý krat meškanie a ešte ten test pfuha som myslela že odpadnem ... a ono som dostala mesiačiky :(
@lkristinka to sa stava, viem nie je to pre teba prijemne, ale musis verit, ze sa postasti. Ale sama vlastnym ociam neverim, ze takto. No snazte sa aj nadalej - drzim palce!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lkristinka vidím dve 😍