Ahojte dnes mi vyšiel takto tehu test mám viac príznakov preto som si pre istotu spravila vidíme tam viacerí doma slabú čiarku prosím vás o názor..mrchu mám mať až o týždeň
Ja tam nevidím absolútne nič, totálne negatívny test.
Ak je to Pepino, tak vôbec by som to nebrala do úvahy, aj keby ze tam máš minipidi ducha, dupľom ak máš menzes dostať až o týždeň. Kam sa plasis? Veď počkaj, či bude meškať a potom testuj, toto je zbytočné lovenie duchov a stresovanie seba samej.
Vobec nic
@nazornatest absolútne nič. Testuje sa keď menštruácia mešká.
Ak by tie príznaky boli z tehotenstva tak aj test je jasne pozitívny, co v tvojom prípade nieje. Počkaj par dni a ak ms nepríde správ test znova. Držím palce.
A aké máš príznaky prosím ? Lebo keď by si mala tehu príznaky a nie pms predpokladám že už aj test by bol pekne vyfarbeny
tyzden pred menstruaciou? Ak by tam bola ciarka, tak len vymyslena 🙂 pretoze to mas este len par dni po ovulacii a keby si hned otehotnela presne v den ovulacie (moze byt aj par dni neskor) tak oplodnene vajicko cestuje do maternice, kde sa musi uhniezdit. a to trva par dni. Az potom sa zacne vylucovat HCG hormon
Nie
@nazornatest ja som skroo v 11 týždni a prinazky žiadne.keby že mi nemeska menštruácia ani neviem že som tehotná
Aj to som robila a na 5 den po meškaní a koľajnice
@cookie29 ovulaciu som mala 10teho čiže si myslím že by to mohlo byť.. no uvidíme nejdem sa tešiť predčasne zajtra na krv
@nazornatest Tu sa nieco crta. Ale na krv by som nesla 7 dni pred menzesom.
@nazornatest preco ides zajtra na krv? Tyzden pred menzesom? Mas v plane nejake vysetrenie/liecbu kde potrebujes vylucit tehotenstvo?
Nechcem ta demotivovat, ale aj keby doslo potencialne k oplodneniu, este sa vajicko nemusi spravne uhniezdit, moze ist o biochemicke tehotenstvo, ...
Pockaj na mrchu a potom testuj zas.
nie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nazornatest keď sa veľmi zapozeram tak by som tam možno nejakú čiarku videla. Ale ak to je Pepino, tak sa na to nespoliehaj. Skús Livsane alebo Dr.Max. Celkovo, týždeň pred MS je ešte skoro. Držím palce