Hypnotizovala som ten test očami nekonecne dlho, az som si tam taku priesvitnu čiarku vsugerovala. Vidi ju tam aj niekto iny? Je to toptest, taky som predtym nikdy neskusala. Tento cyklus mam taky vselijaky a hlavne nekonecne dlhy, tak uz nedockavo cakam skusam a testujem.. tento som robila 10-11 dpo. Ako pri minulom tehotenstve, rovnako mam castejsie nutkanie cikat a z minuleho tehotenstva si nepamätám, ci ma pichalo akoby vo vaječníkoch, no tuto noc ma stale, kazdu chvilu pichalo na pravej strane, neviem, co to moze byt
@sivana09 ja tiez vidim. Ved skus este jeden 🙂
@sivana09 vidim slabucku, urob za 2-3 dni a bude isto silnejsia 😊
@sivana09 je to otázne,či je to prezerajúci kanalik,alebo začínajúce tehu....v každom prípade držím palce,skús o pár dní znovu testnut,ale najlepšie tou istou značkou,aby si videla rozdiel
Ja nevidim
Ďakujem. Urcite vyskúšam znova o par dni, ak to nepredbehne menzes, od rana mam take bolesti ako pred menstruaciou... :(
@sivana09 negativny
mne s azda negativny
Aj ja to tak mam presne tu ciarku ako vy a to som robila 3 testy .
Vidím ducha 🙂🙂ja som tak tiež mala aj bolesti všetko .. tri rôzne testy a mala som ducha , no a menstruacia prišla bohužiaľ , ale nevadí našej prvé snaženie tak snáď nabudúce .. no Vám držím veľmi prsty !☺️
Negativny je
@sivana09 ja vidim 🙂
Ano, na tomto uz vidim velmi slabu druhu ciarku. Ale ako pisu baby, mala by si testovat idealne rovnakou znackou.
@sivana09 vidim vidim 🙂
Ďakujem za vase nazory a rady. Žiaľ, test rovnakej značky som nemala k dispozícii, teraz uz mam zasobu rovnakych tak o par dni skusim znova. Ale dnes uz tam tu čiarku vidim zjavnejsie ako v sobotu.. a nebol to prvy ranny moc
@sivana09 gratulujem 🙂 ❤️
@sivana09 parada, gratulujem! 🙂
@miskamia1 jasne, gratulujem!!! ☺
@miskamia1 určite si tehotná 😊 gratulujem.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sivana09 ja ta vidim ducha a nemusela som dlhsie pozerat 🙂 nech ti len silnie 🙂