Robila som test ale zabudla som nan takze neviem ci v limite podla mna skor po. Test robeny par dni po MS. Zeby len blbol test alebo tam len zastalo farbivo?
@gubcikova ms som nemala tak ako mávam , preto🫣
Negativny
Podľa mňa je to kanálik.
@ankare je to ruzove ja skor uvazujem ci tam nezastalo farbivo
Ak by si tehotna z minuleho cyklu, tak by tam mali byt dialnice podla mna.
@anjelicek26 tiez si vravim, preto som tomu nejak nechapala ale aj pri detoch som bola tak ze som krvacala do 2 a 3 mesiaca az potom som zistila
Tak ked je to takto, tak to mas celkom vynimocne... skus urobit test o tri-styri dni, ci posilnie. Ciarka tam je, ale fakt total slabucka. Moze to byt vsetko alebo proste uplne nic.
A prečo si ten test rozobrala?
@stellarstar prave preto ze sa mi zdalo ze tam vidim
Nič tam nie je je to čistý negatívny test
@stellarstar tak dve deti uz mam a tiež to bolo takto s takýmito ciarkami ale osobne si teraz myslim ze tam zastalo farbivo
Len nie takto po ms preto mi to nesedi
Keď si mala ms nemáš byť ako v tom a ešte test aj po limite
@stellarstar hore som uz pisala ze pri oboch detoch som bola takto pri jednom dietato som mala do 2 mesiaca ms a pri druhom do 3
Zopakovala som test a v limite to isté. Skusim o tyzden iny test
Tak počkaj a urob neskôr a uvidíš keď to ty tak máš
A čo je to za test?
Ja vidim 2
@mojeprvebabatko aj ja vidim druhu
@dominikag1507 keď sa nato takto pozriem zblízka tiez uplne ako kanalik ale doma normalne vidim ružovú , len som myslela ze tam zastalo akokeby farbivo len na oboch je to tak ale počkám týzden a skusim hlavne s inym testom
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nič tam není 🙈 a nechápem prečo robiť test po skončení MS