Vidíte tam niečo?

carinka888
18. sep 2022

Vidite tam nieco? 6 dni pred MS… len som skusila lebo ma bolia dost prsia a zuby😂🙏

miskamicha
18. sep 2022

@carinka888 na tom spodnom cosi je. Ja som mala tak na cca 9dpo. Držim palceee

nely1704
18. sep 2022

@carinka888 vidím 😊

carinka888
autor
18. sep 2022

@miskamicha dakujem no najskor si budem robit v nedelu test som zvedava🤷‍♀️🤷‍♀️

carinka888
autor
18. sep 2022

@nely1704 oooch bar by🙏🙏

nika_val
18. sep 2022

Asi som už uplne slepa ked vy na tychto bielych testoch niečo vidite a ja nič..akurat tak bielo biele negativne testy 🙈🤦‍♀️

simona20201309
18. sep 2022

@nika_val myslela som si, že len ja mam niečo s očami, alebo zlý jas na display 😀
Ani len kanalik nevidím. Absolútne nič.

nika_val
18. sep 2022

@simona20201309 ja som tak chcela zmazať ten koment že zase budem za tu mrchu čo nedopraje ale niekedy nechapem niektore ženy tu vidia "duchov" na doslova bielych testoch 😁
A tuna uplne ...no kde tam môže niekto vidiet čiarku, ducha, naznak čokolvek? 🤦‍♀️
Ja doprajem, chapem čo to je tužba po dieťatku ale takto si nahovarať a namyšlať je choré už..
Ak som až moc zlá ospravedlňujem sa

misisika
18. sep 2022
matusa_153
18. sep 2022

Ja tam tiež vidím slabucke čiarky na oboch testoch. Tiež som take mala a niesom tehotná. Ak sú to pepino tak tie duchuju

buberova
19. sep 2022

@nika_val presne.. a potom som si prvýkrát v živote robila tehotenský test a bol bielo biely ale po pár mesiacoch na koníku som si nebola istá či tam náhodou niečo nie je 😂😂 lebo už aj náznak kanálika som sa bála že je tehotenská čiarka 😏

hederamonstera
19. sep 2022

Aj ja tam vidim. Na obidvoch fotkach

@nika_val Vies, ked to niekto riesi par rokov, take oci uz viac vidia;)

sense
19. sep 2022

Počkaj ešte zo 3 dní a potom už aj my co. Zatiaľ nič nevidíme, možno uvidíme.... Držím palce

kitycat
19. sep 2022

Za mna nic

nika_val
19. sep 2022

@hederamonstera ja som pisala že viem si predstaviť ak niekto velmi túži po babatku tak testuje ako šialeny, hlada aj to čo tam nie je a pod..
Ja zastavam nazor testovať až po 7dňoch meškania..
Som niekolko mesiacov po ma takže tiež každy mesiac čakám či pride ms alebo už nie..min mesiac mi meškala 6dní ...to nutkanie bolo príšerné, obrovské testnúť sa.. ale nejak zo zaťatými zubami som vydržala a ms prišla na 6ty deň v polke dňa 🤦‍♀️ keď už ma doma čakali nakupene testy ..
Načo sa zbytočne trápit testovať skôr a potom byt len dvojnasobne sklamaná keď uvidim aj test negativny aj ms keď príde ..
ale to je môj nazor .. a nejdem sa hadat ani nič podobne

kika109
19. sep 2022

Ja mam takyto ale myslim, ze skor nie 🤷🏻‍♀️

miskamicha
19. sep 2022

@kika109 nie tu nevidim nic :(

No ked s9m na to pozrela druhykrat mozno daco slabe.. ale ja uz som aj u seba videla ciarku ktoru nevidel nik iny

kika109
19. sep 2022

@miskamicha mne sa zdalo nieco uplne slabucke, ale to bolo az velmi slabe.. dnes treti den co uplne slabunko spinim a ocakavam uz menstruaciu.. a mam aj bolesti tak asi to uz pride

janka_01
19. sep 2022

@kika109 po priblížení vidno obrys ale dr max testy robia kanáliky. Urobila som ich dosť a takmer na každom teste bol taký kanálik. Skús otestovať o pár dní

kika109
19. sep 2022

@janka_01 ano moze byt, ze je to kanalik.. nevadii

kika109
19. sep 2022

takto vyzera test uz po cca 2hodinkach..

janka_01
19. sep 2022

@kika109 tiež mi test takto ukázal kanálik keď test zaschol tak kanálik zmizol. keď som urobila ďalší test a vždy mi to urobilo po limite tak mi už došlo že to bol kanálik lebo vždy to bolo biele a zmizlo to.

diwotworna
19. sep 2022

@carinka888 nechápem načo tu dávate negatívne ocikane testy ako nechápem...

nevenka
19. sep 2022

@nika_val no co ti ja viem...🤔, ja ked viem, ze ovu bola na 15-ty den cyklu, tak si kludne mozem spravit test 25 DC, ako naposledy, a to mavam bezne cykly 33 a viac dni. Ale zavisi to od ovu. Ak zena nevie, kedy mala ovu, tak potom hej. Pockat na meskanie.

evnii
19. sep 2022
patrixxx23
19. sep 2022

@carinka888 aj ja vidim duchov na oboch 😬 ja zas nechapem,ako to niektore nevidia 🤷🏻‍♀️ a to ja nevyhladavam ,nic..to proste hned vidim

sisus1998
6. okt 2022

@nika_val presne ja mám tento istý názor ☺️ A keď som sem pridala niečo pred pár dňami,iba som sa slusne opýtala tak jedna dotyčná múdra že to nieje žiadny duch ale normálna čiarka 🤯🙈😂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre