Vidíte tam niečo?

eri28
7. jan 2022

Baby pár dni dozadu som dávala foto testu. Menzes neprišiel, prsia ma bolia, unavená som, každý deň musím ísť poobede spat.Pridávam dnešnú fotku.

karolinka234
7. jan 2022

Nič tam nevidieť

mia78111
7. jan 2022

@eri28 negatívny je

vilma7
7. jan 2022

Koľko ti mešká? Lebo ak aspoň 2-3 dní, už by to tam bolo dosť vidno.
Ja tiež nevidím nič.

eri28
autor
7. jan 2022

@vilma7 áno ani ja nič nevidím. Neviem ja som mávala antikoncepciu do sedacieho svalu, ale v decembri som už nešla. Vždy som mávala začiatok mesiaca. Čiže 1.1, som už nedostala až do dnes…

eri28
autor
7. jan 2022

@vilma7 áno 2, 3 dni Ano

eri28
autor
7. jan 2022

Keď ho nasvietim baterkou na mobile ta čiarka je krásne cela priesvitná, to som ešte nevidela, ale nedá sa mi to nafotiť.

eri28
autor
7. jan 2022
eri28
autor
7. jan 2022

@eri28 myslím, že sa podarilo.

pondelok01
7. jan 2022

@eri28 ta ciarka je este viac biela ako pozadie, to je negativny test. Po vysadeni antikoncepcie je normalne mat rozhadzany cyklus. Pred antikoncepciou si mala pravidelny?

niikoletka
7. jan 2022

Tehotná nie si, po vysadení antikoncepcie telu väčšinou trvá nabehnúť na pravidelný cyklus

eri28
autor
7. jan 2022

@pondelok01
@niikoletka, aha oky Diky za odpovede. Pred anti áno, pravidelný.

lilnicol
7. jan 2022

Poradím ti niečo z toho, čo som sa naučila počas TTC. Ak by ti skutočne meškala kvôli tehotenstvu a cyklus by si mala pravidelný (teda by ovulácia prebehla vo zvyčajnom čase cca), tak 2-3 dni po očakávanej menštruácii by si mala na testoch aj so slabšou citlivosťou na hCG - teda napríklad 25 mUI/ml, pričom najcitlivejšie majú citlivosť okolo 10 mUI/ml - už určite čiarku.
Takže máš dve možnosti - buď si tehotná ale ovulovala si neskôr, a teda nemáš ešte dostatočnú koncentráciu hCG v krvi aby ju zachytil bežný tehotenský test (tehotenský test je pozitívny, ak je v čiarke aspoň trochu farby, priesvitná čiarka je len "miesto", kde sa následne zhromažďuje pigment).
Druhá možnosť je, že po vysadení antikoncepcie máš proste rozhádzaný cyklus a menštruácia ti príde neskôr. Poradím ti počkať ešte niekoľko dní, skúsiť si urobiť test znova, ak menštruácia nepríde a ak bude negatívny, tak proste len čakať ďalej. Myslím, že sa to rieši, až keď ti nepríde tak cca mesiac.
Každopádne, čo sa týka príznakov, bohužiaľ príznaky tehotenstva a zvýšeného množstva progesterónu v tele pred menštruáciou sú úplne rovnaké, nastupujú až keď je v organizme dostatočné množstvo hCG, čo ty momentálne ale ešte nemáš, keďže test vyzerá negatívny.
Daj tomu čas. Držím palce 🙂

eri28
autor
7. jan 2022

@lilnicol Dakujem v podstate ja som do 22.12 bola krita injekciou, vtedy deň som mala ísť na ďalšiu. Čiže potom sme boli aj z mužom asi tak tri krat…Ja vôbec neviem, ale jasne uvidím neskôr….Diky

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre