Dobrý deň kamoška ma poprosila ci sa nepýtam vidíte tu aj vy niečo ja osobne vidím 🙂 ďakujem vám
@terkaaa248 je to robene cez neg filter že sa snažili a nedostala menzes
Ked zene meska menzes, nemusi tahat test cez nejake filtre, ale su tam kolajnice...
@terkaaa248 záleží podľa toho akej značky je aj test na každom to je inak
Druhá čiarka by bola ďalej, na žiadnom teste niesu čiarky takto blízko seba.
@panda21 je to fotenie z bliizka
To čo si zakrúžkovala, tam by druhá čiarka nebola, ak by bol test pozitívny vyšla by o niečo ďalej. Ale k otázke. Test je čisto negatívny ani len náznak druhej čiarky.
@nic0le zblízka to je fotene
@mischell333 kazda normalna zena vie povedat, ze je to fotene zblizka a aj, kde by potencionalna ciarka mala byt. Tam, kde je naznacene, urcite nie. Zbytocne budes kazdej odpovedat, ze je to zblizka, to negativitu testu nezmeni.
@mischell333 práve preto že je to zblízka, by tá potencionálna čiarka bola o to ďalej. Veď rozmýšlaj. Ako sorry, ale nechápem niektoré ženy.
Toto je negatívny test a čiarka by mala byt o dosť ďalej ... držím palce nabudúce
Ale to je jedno že je to fotene z blízka, proste čiarka by tak blízko tej prvej nebola.
nic, negativ, ked tu niekto pridava foto, tak nech uz to ma aj nejaku kvalitu prosim🙏
v baleni je pribalovy letak, treba si ho prestudovat o pripadnom vysledku.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mischell333 tak po prve, test je totalne biely a negativny a po druhe, ciarka by bola o dost dalej… snad nabuduce