Včera mala dôjsť ms
Test je rapi clear
nic tam nevidim.
Nič nevidím ale ak nepríde ms zopakuj test
Ano vidím jednu ciarku
Jedna čiarka, negatívny test
Tak už tomu nerozumiem
Čomu? Véd máš negatívne testy
@klarissa25 mama test tak nevyzeral ale ako poviete
Mamatest má oveľa viac farbiva ako ostatné testy, preto možno ešte iná značka neukázala nič.. skús spraviť test znovu o pár dní a budeš vedieť na čom si 🙂 nie je to náhodou babytop test/rapiclear z dmky? ten modrý? ak áno, tak ten má málo farbiva, ukázal mi oveľa neskôr ako ostatné testy. Aspoň ja som mala takúto skúsenosť 🙂 držím palce
no ten mama test uz vyzera byt pozitivnejsi 😅 vyskusaj spravit zase o par dni alebo aj ten clear je dobry.
@katariiinkaa ďakujem krásne Uvidíme no mám strašne veľa vytoku bieleho ako som mala pri prvom tak som zvedavá lebo mama test mi vyšiel hneď takto pekne 🙏tak som bola prekvapená že na tom modrom nič a je to z lekárne
@tropkica vyskúšam ďakujem
Neviete mi poradiť ktorý má najviac farbiva?
mamatest
No niečo slabučké na oboch je 🙂 Ostáva ti už len odsledovať si či pekne tmavnú
Nema zmysel urobit za den 10 testov...zopakuj o 2d rovnaku znacku, a potom porovnavaj, ci silnie...
@sisa_s
@katariiinkaa ďakujem dám teraz tomu čas aspoň 2 dni
Ja som napr. s mamatestami nemala nikdy zlú skúsenosť, nemyslím si že by ti na toľkých testoch vyšli falošné čiarky. Len si naozaj obdeň odsleduj či pekne tmavne 🙂
@katariiinkaa ďakujem 😇
Podľa mňa je pozitívny🙂
Tento digi má tuším nižšiu citlivosť, kľudne to moze byt len tým 🙂 stmavol pekne
@katariiinkaa ďakujem a myslíš že clearblue by mi ukázal
Lebo pri prvom mi ukázal pri takejto čiarke
A dr Max som prvý krát robila nemám s ním skúsenosti
Dnešné
Podľa mna asi aj ano, keď nie dnes tak zajtra
@katariiinkaa ďakujem ozvem sa 🫶🏻
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.