10 dpo, test robeny dnes vecer.
Je toto ryska, kanalik alebo realna ciarka?
Test je slovakiapharm, ake s nim mate skusenosti?
Dakujem.
@avakona tak isto tam nie je ani jednym.slovom napisane, ze test sa nema rozoberat lebo to môze ovplyvnit vysledok 🤓 takze by ste uz raz a navzdy mohli vsetky rpestat mudrovat ohladom rozobratych testov. je to taky isty test ako ten tycinkovy len je zabaleny v plaste. Niektore maju tie okienka spravene nahovno alebo tam maju foliu ktorá skresluje, takze KLUDNE sa test môze rozobrať ✌️
@avakona ja som sa tu tiez parkrat pytala na nazor a intelektualne poslabsia naozaj nie som, mam nadpriemerne IQ, takze toto by som tu na tvojom mieste nevyhlasovala. Myslela som si, ze forum je na to, aby sa baby poradili, potesili, posmutili spolocne… 🤷🏻♀️ tie okienka su niekedy naprd, nevidno to.
To je take neurcite. Zbytocne sa skorym testovanim sama znervoznujes.
Staci ti urobit test o 2-3 dni resp v den kedy ma prist ms a mas istý vysledok.
Skus mozno aj test rapi clear. Ten mi vzdy uz jasne ukazal ciarku.
@avakona že inteligentne poslabšia... to si skôr ty ak si potrebuješ na druhých ego honiť.. ty si sa nikdy nesnažila o bábo? Ja áno a tiež som nevedela vydržať a robila som testy skôr.. a hlavne každý kanálik som skúmala a v hlave si z neho robila druhú čiarku.. mala by si sa trošku zamyslieť a skúsiť pochopiť situáciu než odpovieš takto nepríjemne niekomu...
@myari držím ti veľmi palce 😊
To vyzerá ako kanáliky, ak ti nemeska počkaj do termínu ms, ak mešká počkaj 2-3 dní a skus znova. Držím palce
Ja som mala prvé testovanie na obyčajnom tom papierovom teste takúto čiarku, o pár dni som si spravila ďalší test a dnes má tá neviditeľná čiarka 7 rokov 🙂 držím palce 😉
@luciah187 ak máš nadpriemerne IQ ako tvrdíš, asi vieš, kedy je test pozitívny a kedy. Keď nie, mas tam stále návod. Plus aj to, kedy testovať (urcite nie týždeň pred ms). Mozno keby bolo viac žien s uplne priemerným IQ, bolo by tu aj menej takýchto nadpriemerne inteligentných tém.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@myari halooo testy sa nerozoberaju, ak ti nemeska, testujes skoro