Ahojte, dnes som si robila test, už mi mešká asi 4 dni, vidíte tam druhú čiarku? aj sa mi chvíľami zdalo ze tam vidim dve, ale asi skôr nie. Ci co si myslite?
@deniska321 ako vyzeral po pár minútach? Toto na foto je pár sekúnd po namočení
ahoj, tiez si kupujem tento test - treba fotit za chvilku, este tu na fotke je farebny pas, ktory zvykne o par sekund zmiznut
@isadoraisa práveže už ubehlo 5 minut keď som to fotila
@janetinka27 už ubehlo 5 minút keď som ho fotila, tak neviem ci som ho premocila ale snažila som sa dodržať tu líniu pokiaľ ho možno namočiť, tak neviem
@deniska321 a teraz? uz bude urcite bez toho nadbytocneho farbiva
Podľa mňa si ho nechala moc dlho namočený, alebo je to nejaký divný kus. Ale druhú čiarku tam nevidím.
Zle testované alebo chybný kus, každopádne nie si tehotná.
@janetinka27 uz je v koši a aj tak by to už bolo po limite testovania. No uvidíme ci príde ms.
@deniska321 ale mne sa na tom druhom, čo si pridala niečo črtá. Kúp si mamatest v Dr. max lekárni. Ten mi ukázal vzdy pekne, aj 5 dni pred ms
Asi aj tak bola posunutá ovulácia, takže by som najskôr o 2 dni ráno pretestovala, lebo na druhom sa ozaj črtá druhá čiarka. Prvý akoby bol chybný, taký celý ružový prepitý.
Je tam čiarka, mala som ho rovnaký na 10dpo. Mozno bola ovulacia neskôr. Vidím to nadejne, otestuj o 2 dni
@deniska321 podla mna je tam ciarka
@deniska321 podľa ma tam čiarky sú na oboch testoch, skus o 2 dní ďalší
Nieco slabe sa tam veru crta. Kup si aj iny test a uvidis. I ked na 5.den veľmi slaba ale je tam 😉 mozno posunuta ovulacia.
@deniska321 vidím //
@deniska321 na oboch mate ducha skuste o 2 dni iny .
@deniska321 to ti uz vlastne meška týzden? Dobre ratam?
Ozaj je stale slaba ☹ skus bud iny test. Mozno ja digy. Lebo ozaj nieco tam je ale mala by silnieť.
Ja som mala 2tyzdne Negativne zakazdym, az neskor pozitivne. Kvoli ovulacii
@deniska321 uvidiš. Ako som pisala vyssie. Pei prvom aj mne ukazovalo všelijako 🙂 ja som mala bolest bruska ako pred ms. Tak aj na zaciatku tehu. Niekedy som ani neriesila tehu ze ved pride ms a neprisla 😂 ako aj naposledy.
@deniska321 určite skus digitálny, odporúčam. Takéto čiarky som mala na dr max a digi ukázal 1-2
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mierne vidim ale je ten test ok ked je tak ruzovy?