Ahojte žienky, prosím Vás, marí sa Vám tam niečo, alebo mám zájsť k očnému? 😂😂
Stačí len áno a nie.
Ďakujem 🙃
@jj298 ďakujem 😂🙂 uvidíme
Nie nic tam nieje
nie
@zuzanockamt a kde presne ju vidis lebo toto tu je sice napite ale tam druha ciarka nema byt? Skus nakreslit kde ju vidis ty?
bez blesku tam nic nie je ze? tak ver tomu vysledku, takto vidis kanaliky, ktore tento test rad robi
@zuzanockamt 15 DC posledný pohlavný styk bol 5. Augusta
@zuzanockamt ok ja tam nic nevidim to co si naznacila je po celom teste-aspon pre mna viditelne🙂
@zuzanockamt no tu sa mi to zdalo
Dievčatá, ja sa tu nejdem nijako presviedčať, tých mojich negatívnych testov bolo habadej, ja som zvyknutá, ale neviem Vám ani opísať s akým ja som sa zobudila pocitom že správ si test.. to sa mi snáď ešte nestalo😂🙂 takže ja beriem každú jednu odpoveď, sama ho tam raz nevidím raz zas vidím, tak tak. Viac hláv viac rozumu 😂😂😂🙂❤️ ale ďakujem
Žiaľ nevidim tam nič, aja to mám že sa zobudim a myslim že som tehotná žial niesom pre mňa je to zly pocit keď si predstavim že ženy ktore dieťa nechcu ubližuju mu ho maju a ja nie. Preto už radšej si ani test nerobim aj keď mi meška :( keď to pride tak to pride a potom si to budem uživať a milovat svoje dieťa najviac na svete
Však tu ani duch nie je
Áno,premoceny test a tá druhá čiarka je len kanalik
Nie
Ďakujem za všetky vaše správy 🙂 dám vedieť ako to dopadlo potom 😂🙂
Ako to dopadlo?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
K ocnemu.
Ale urcite ti tu niekto napise ze vidi.