Ahojte deň mi mešká menzes ale spravila som si test včera ten zelený a dnes dva tie modré a vyšlo mi to takto, vidíte tam dve čiarky aj vy ?
A je normálne že boli podbrušku ako keď ma prísť ma a aj také pichanie v pravom podbrušku ?
Ďakujem písala som aj večer ale dnes pridávam aj foto
@princezna211 si tehotná, gratulujem, bolesť v podbrušku je normalna
@princezna211 gratulujem, si tehotná👍🤗
@princezna211 gratulujem!
😅zlatá....vidíme si myslím,že všetky. Gratulujem ❤️
jasné 🙂
Ano ciarky vidime. A ano bolesti akoby pri ms su ok. Ak by to boli vacsie bolesti tak zbehni k dr. Inac ti staci ist tak o 2tyzdne 😉
Gratulujem ♥️
Ano blahozelam. A konecne niekto, kto robi test ked meska 🙂
PS mja lekarka povedala, ze keby mala 1€ za kazdu tehulku, ktoru boli v brusku ako na menzes, tak je milionarka
No ja sa celkom aj bojím lebo ja som taka poplašená a keď čítam na nete kadečo sa dozviem a potom sa bojim
@princezna211 gratulujem! 🥳 Bolesti ako pri ms som mala do piateho mesiaca, takže to nemusí znamenať nič zlé.
@terry658 aj tak že tá napr bolelo podbrušku ak celý deň ?
@princezna211 toto sú krásne pozitívne testy s /!
Takže si tehotná, to je jasne. Mierne bolesti v podbrušku sú úplne normálne, nesmú to byť len nejaké silné kŕče
@jaskolka su také mierne len od rana stále trvajú
Vyzerá to krásne 🙂 aj mna bolelo brucho ako pred ms 🙂 bude dobre držím palce 🥰
@zanzilady aj také kŕče jemne ?
@princezna211 bola som tehotna 4x a kazde jedno tehotenstvo som mala vselijake bolesti, tahanie, pichanie. Zo zaciatku, prvy trimester v kuse pocit, ako ked by uz-uz mala MS prist. A bolo vsetko ok.
@princezna211 ano jasne, gratulujem! Bolesti su ok, roztahuje sa maternica. Vela zdravia 🍀
@princezna211 áno presne. A vždy trvali len pár minút s potom to prešlo, a boli slabšie ako pri ms. Bude dobre 🥰
@princezna211 gratulujem
A ty tam tu druhu ciarku fakt nevidis? 🤔
@princezna211 treba zavolat gynekologicke a vypytat si pre istotu utrogestan alebo niečo pre istotu. Je to progesteron na udržanie tehu, ak uzná za vhodné.
@princezna211 áno
Tak je to potvrdené lekárkov ale mám aj 6cm cystu :/
@princezna211 takze si tehu a mas aj cistu?
@adel2020 ano
@princezna211 jooj to mi je luto.. a v ktorom tt si?
@princezna211 jednoznacne tehotna👍... Zvykaj si, teraz ta uz bude stale nieco pichat, pobolievat, tlacit...
@princezna211 mňa bolelo brucho celé dni akokeby som dala dostať MS, rozťahuje sa maternica
@nivea777 lenže mám aj cystu 6cm
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Myslim ze je to jasne ako facka 🙂 držím palce