Vidíte tam niekto ducha alebo sa mi sníva?
@vandica ahoj, mam 4 dni do ms
Ja tam vôbec nie nevidím. Ale uniká mi zmysle testovania 4 dní pred MS.
@koniarova po dobrati duphastonu mi lekár povedal urobit test, v pripade pozitivity pokračovať v brani duphastonu
Pozitívny test 4 dni pred MS🤔. Tak jeden z milióna.
Druhá možnosť...sníva sa ti🙈
@koniarova Tak ja som mala tiež pozitívny 4 dni pred MS.
Ja tam vidim slabulinku ciarku,drzim palce
Autorka
Je tam veľmi slabučká druhá čiarka, uvidíš v ďalších dňoch.
Nič tam nie je
Ja tam tiež vidím slabú druhu //
@zuzanockamt tak to si asi tá prvá z milióna. 😁👍 A autorke držím palce, nech je druhá. 👍❤️
@koniarova kto Ta dnes naštval? Ved ked ti to tak prekáža naco vobec komentujes? Ja zas nevidim v tomto vyznam 🙂
@zuzanockamt Ano.. budem testovat.. musim no😏
@koniarova Práveže ak je odsledovaná ovulácia (čo ja som mala), tak to nie je nič neobvyklé, aby na 9.-10.DPO vyšiel pozitívny test.
@koniarova A srdiečka mi posielať ozaj nemusis.dakujem. Nemam rada tento typ cynizmu
@zuzanockamt presne tak. Samozrejme som mala duphaston nasadený AZ PO ovulacii
Autorka
Nič si z tých komentárov nerob. V takýchto témach sú vždy tie isté slabozraké a neprajné užívateľky.
Počkaj dva dni, zatiaľ si daj duphaston a uvidíš. Ak ten tien je čiarka tak už bude vidno čiarku a nielen tien.
Ked som užívala progesteron tak ms prišla v pohode do 24 hod od vysadení. Inak mne príde zvláštne ze ti kázal lekár testovať už na 10 den
Mne ukazalo slabulinku ciarku uz na 7 dpo.a lepsie mi ukazalo z poobedneho ako z ranneho.
Vôbec to nebolo myslené cynicky. Ak si to tak pochopila, tak sa ti ospravedlňujem.
@janica_ sama by som to lepsie nenapisala. Dakujem
Ja tam vôbec nič nevidím každopádne držím silno palce nech sa čoskoro // objavia ❤️
@petra92 Dakujem krasne ❤️
@janica_ Dakujem za správu vážim si to. Sikovne si si to vymyslela s tym ovulacnym. Skusim aj ja 🙂 a Dakujem.ja na mojom vidim tie obrysy aj tieň. verim ze to vyslo vdaka tomu duphastonu 🙏
Vidím
Zatial vsetky znacky ktore som vyskusala mali ciarky v rovnakej vzdialenosti, tak je to overene meradlo :D
Uz len cakat co sa bude diat. Mne dokonca ani nesilneli kazde dva dni testy, kolajnice som mala az davno po ocakavanej MS a predsa vyslo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Je tam vidno nejaký tieň. Koľko máš do MS?