Ahojte vidíte tam ducha ?
k čomu? ved ja tam nic nevidim :D pre pana, ja som si robila test asi raz/dva krat a teda akonahle som tam nevidela nic tak isiel do kosa :D ani by ma pri tomto nenapadlo uvazovat, ze tam nejaka ciarka je, asi som fakt slepa, ale ziadnu tam nevidim :D
Na duchov neverim, sprav si zase dalsi, kludne aj zajtra rano..
Kolko. Meska?
ano vidim slabu ciarku 💕
Vidno slabú čiarku
Vyber to sklo... Mala som rovnaké a bol to potlačený moč o sklo či ako to pomenovať..
@emma2782 ako to vyberiem ?
Iba ho rozober...tie spojene časti oddel ...inak aj ja vidím skabu čiarku..
Dá sa to vybrať nechtom takto z hora, alebo nožom
Prosím ťa, nič nevyberaj pre boha. Keď budeš tehotná, budú tam dve čiarky bez toho, aby si test musela rozoberať, naklanat, fotiť pod špeciálnym uhlom a pod...
Alebo áno rozoberá celý, rozdiel tie 2 biele časti
@marisoul17 má ho rozobrať preto lebo takto sa javí druhá čiarka no sama som také mala, tešila som sa a druhy test negat. Vtedy som si to rozoberala a zistila ako sa veci majú..
@emma2782 neber to v zlom, ale keby sa mal rozoberať tak by to bolo v letaku uvedené, takže znova opakujem,ak bude pozitívny, budú tam // aj bez rozoberania.
@marisoul17 neberiem to vôbec v zlom, myslím to ako dobrú radu aby sa predišlo sklamaniu keďže som dopadla rovnako..ale samozrejme, ďalší test tiež ukáže
Po rozobrati ani tuk, bol to potlačený moč na skle.. 😒🤦🏻♀️ Takže tieto testy zo sklom su také divné no
Samozrejme je tam....daj foto zvlášť nech si ju tie nevidiace môžu priblížiť😄
@majka_3 😂😂😂 ďakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Blahoželám