Vidíte tam ducha?

2. mar 2023

Ahojte vidíte tam ducha ?

xsimonkax
2. mar 2023

Blahoželám

crazy_cat_lady
2. mar 2023

k čomu? ved ja tam nic nevidim :D pre pana, ja som si robila test asi raz/dva krat a teda akonahle som tam nevidela nic tak isiel do kosa :D ani by ma pri tomto nenapadlo uvazovat, ze tam nejaka ciarka je, asi som fakt slepa, ale ziadnu tam nevidim :D

kitycat
2. mar 2023

Na duchov neverim, sprav si zase dalsi, kludne aj zajtra rano..

Kolko. Meska?

snazilka_bio_mamka
2. mar 2023

ano vidim slabu ciarku 💕

ajko2011
2. mar 2023

Vidno slabú čiarku

emma2782
2. mar 2023

Vyber to sklo... Mala som rovnaké a bol to potlačený moč o sklo či ako to pomenovať..

autor
2. mar 2023

@emma2782 ako to vyberiem ?

zuzi0911
2. mar 2023

Iba ho rozober...tie spojene časti oddel ...inak aj ja vidím skabu čiarku..

emma2782
2. mar 2023

Dá sa to vybrať nechtom takto z hora, alebo nožom

marisoul17
2. mar 2023

Prosím ťa, nič nevyberaj pre boha. Keď budeš tehotná, budú tam dve čiarky bez toho, aby si test musela rozoberať, naklanat, fotiť pod špeciálnym uhlom a pod...

emma2782
2. mar 2023

Alebo áno rozoberá celý, rozdiel tie 2 biele časti

emma2782
2. mar 2023

@marisoul17 má ho rozobrať preto lebo takto sa javí druhá čiarka no sama som také mala, tešila som sa a druhy test negat. Vtedy som si to rozoberala a zistila ako sa veci majú..

marisoul17
2. mar 2023

@emma2782 neber to v zlom, ale keby sa mal rozoberať tak by to bolo v letaku uvedené, takže znova opakujem,ak bude pozitívny, budú tam // aj bez rozoberania.

emma2782
2. mar 2023

@marisoul17 neberiem to vôbec v zlom, myslím to ako dobrú radu aby sa predišlo sklamaniu keďže som dopadla rovnako..ale samozrejme, ďalší test tiež ukáže

emma2782
2. mar 2023

Môj test

zuzi0911
2. mar 2023

Rozobraty ,lebo cez to sklo nebo ani prt vidno ,stále sa tam odrazalo niečo,cize po rozbrati jasna ciarka (nazivo,foto je trochu bieda).a na druhy den uz to nebolo treba rozoberať...a teda tehotna som...

emma2782
2. mar 2023

Po rozobrati ani tuk, bol to potlačený moč na skle.. 😒🤦🏻‍♀️ Takže tieto testy zo sklom su také divné no

majka_3
2. mar 2023

Samozrejme je tam....daj foto zvlášť nech si ju tie nevidiace môžu priblížiť😄

autor
2. mar 2023

@majka_3 😂😂😂 ďakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre