Baby prosím vás vidíte tam ducha lebo nie? Test robený v den ocakavanej memstruacie..mamatest
@sissi285 áno, vidím
@sissi285 Ja vidím slabú čiarku.
Áno, je tam
nevidím
@sissi285 ja vidím
Nie nevidno nič
Ja nevidím nedá sa to priblížiť ak si mala dnes dostať už by čiarku bolo vidno viacej
@monika12323 nie, a ak je to pepino test tak ho nabuduce ani nekupujte. Mne tak duchovali pepino a ked som si dalsi den robila inu znacku čisto biele nic a dnes prisla menštruácia ,tym testom uz nebudem veriť,zbytocne len urobia nadej ore ženu ktora velni túži po bábätku
@barbied tak To ma velmi mrzi ,robila som vcera a vyzeral takto
@barbied a dnes takto
@monika12323 kedy mate dostat menštruáciu?
Mne tiez pekne ukázalo a nakoniec nic...
@barbied zajtra by som mala dostat ale cyklus nemam pravidelny
@katkakatarina1 druhu čiarku 🙂
Na tomto druhej je krásne vidieť tú druhú čiarku
Je to možný duch? Nieje to tenké kanálik ani šedé ani biele ale je to aj na šírku aj dĺžku aj hrúbku také ako kontrolná čiarka..vyzerá to skôr ako tieň ..hneď po robení sa tam zjavila ..vyšlo mi viac takých testov rôzne značky a tých som vyskúšala viac než dosť.. ďakujem za odpovede respektíve rady, skúsenosti...🙂
@soldi no mne toto sa deje od Novembra..bola som aj u gynekológa krv negatívna aj sono ..ale tieto sú nové dnes robené testy a asi pred včerom palickove a dnes tie comfort 10 plastové ...skoro všetky značky som už vyskúšala buď je tam tieň alebo ryha a do do slova ako škrabanec každý jeden ..no o týždeň čiže vo štvrtok mám prísť na kontrolu na sono ..príznaky mám ..a mamatesty mi začali ukazovať aj pekne čiarky tak ja už som mimo nechápem ...pošlem foto aj tých paličkový mamatesty 10 ...a dnes ráno ale nie prvý moč už som aj pila ale neviem čo to môže znamenať..
@soldi samozrejme nie po limite hneď ...do pár sekúnd no o cca 3 dni mám dostať ms ale blbne mi od novembra tak preto som začala blbnúť a veľa testovať už si prídem ako chorá ..:D ale mám už dosť rokov a snažíme sa už dosť dlho a potešilo by ma keby už niečo na sone videl alebo čo .. človek už je aj zúfalí tak preto testujem ..ale každá jedna značka testu alebo čo je všade nejaký náznak ..ani jeden nieje že čisto biely negatívny tak ja už neviem ..
@soldi ja si robím test aj 3 x denne viem že zbytočne ale mne musí skákať hcg raz mám silnejšie čiarky raz nie ..no som zvedavá ak nedostanem ms čo povie doktor ..idem vo štvrtok lenže mne to robia všetky testy a mala som si veľa pepino , livsane, CLEAR BLUE plus,baby mama test paličkový,mama test zatiaľ najvýraznejšie preto som sa potešila no ..doktor mi dal šancu ešte že o týždeň na sono tak nádej mám ešte malú no ...pošlem testy z minulajška ..keď mi oznámil že nič nevidí krv nič ...teraz robím tieto čo som poslala mama testy som veľmi zvedavá nemôže predca byť každý jeden zlý kupovala som aj z DM drogérii ale viac menej z lekárne kvalitnejšie draksie...:(
Neviem či mi niekto odpíše alebo poradí snažíme sa už dva roky o bábätko druhého júna som mala ovuláciu robila som si ovulácie testy a vyšla doktor povedal že umna dochádza k ovulacii tri krát do roka lebo mám syndróm polycystických vaječníkov a endometriózu vidíte tam ducha či nie 😔či si len namyslam
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sissi285 nevidím veru nič.