Vidíte tam tu druhu čiarku ci mi už naozaj šibe.
Lebo ja ju tam vidím.
@karmenka123 bože čo sú toto za maniere takto upravovať fotky.. Fakt nechápem
Ale je tam niečo vidieť no bolo by lepšie keby pridáš normálnu fotku🙂
Nie, vidno tam iba kanalik kde ne farbivo
@karmenka123 uz zas?? Prepac ale ano, asi ti z toho uz trosku sibe
Čo to je za móda dávať fotku do negatívu a hľadať tam čiarku 😁 nič tam nieje
Nie, negatívny test. Chápem, že veľmi túžis po tom, aby tam čiarka bola, ale takto sa skutočne len zbytočne stresujes(podľa príspevkov, ktoré tu vidím)
wow.... absolútne negatívny test. nič tam nie je. áno, šibe ti keď pridávaš upravené fotky. to je šialené, naozaj. daj si pauzu. ideálne na 3 mesiace sa testu ani nechyť, ako keď fajčiar abstinuje.
@karmenka123 😅 Každý deň robíš testy🙉
No a čo ze robi kazdy den testy 🙂 proste len chce babatko ja ju uplne chapem ☺️☺️
@dada153 to chapeme vsetci ale testovat par dni po ovulacii, nemeska jej menzes, dava sem kazdy den fotky uplne jasnych negativnych testov…ved tymto stresom si to otehotnenie len stazuje
@dada153 Veď nek si robi aj každú hodinu nám to je jedno, ale tlači moc na pílu a zbytočne vyhodené peniaze😏.Ale bola by som rada keby tam tu čiarku mala🙏♥️.
@michaelam2 Suhlasim 👍
@michaelam2 ani nie "uz zas"..ale "este stale" 🤦♀️
Vyhodene peniaze
@kitycat aj tak sa to da povedat 😀
Prečítaj si návod na použitie tehotenského testu. Kedy a ako sa má použiť a ako sa odčítava výsledok. Žiadne rozoberanie ani upravovanie fotiek, tam nenájdeš. Pozitívny test je taký, na ktorom voľným okom vidíš druhú čiarku. Noe taký, ma ktorom v upravenej fotke vidíď ryhu, kde má byť tá druhá čiarka.
Prepac, vidim snehobiely test. Kazdopadne drzom palce aby sa coskoro zadarilo, z osobnej skusenosti radim testovat az potom ked to to meska minimalne tyzden, predides tak zbytocnemu sklamaniu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@karmenka123 daj normálnu fotku bez úprav