Ahoj som4 dní pred ms a ráno som testovala mne sa zdá ako by som tam videla ducha no neviem ovu som mala 21.8
Vie mi to niekto dať do negatívu
Nic tam nie je.. A davat testy do negativu?? Tomu som zatiaľ nepochopila...
Negativny
Jedna čiarka.... Počkaj ci príde ms a ak nepride až potom testuj....
Nic tam nie je
@klarissa25 ja som o tom tiež nevedela ale ma prekvapilo ako pekne vydno tu 1 čiarku
@ildiko36 ved nic nevidno.. Ani na obycajnej foto a ani na tom negatíve
Ja čosi nenápadné vidím, ale to nič nemusí znamenať, aj keby tam duch bol. Kľudne to môže byť len kanálik alebo biochemické a odplavi sa s menzesom. Preto je zbytočné testovať skôr a robiť si nádeje. Pockaj, kým bude meškať menzes pár dní, potom to bude mať lepšiu výpovednú hodnotu
@klarissa25 ved vydno len tu jednu ciarku som písala nie 2..čitaj pozorne..som jej pisala internu postu este pred tou fotkou s negativom a pred kommentarmy ze to ma negativne ,ze tam nic nevydno!
Nikde nevidno 2.
@lala0950 ved uz som ti odpovedala v tvojej diskusii - nie, nemas tam //. A netestuj, ked ti nemeska este ani menstruacia
@milka456 ja som mala ovu 16.8. a netestujem je to zbytocne takto skoro robiť. Každej žene sa oplodni a uhniezdi vajíčko v inom čase a uvoľňuje sa v inej intenzite hormon. Su to vyhodene peniaze za testy a zaťažujes tým aj viac prírodu ;) testuj ked bude meškať. Ušetriš sa sklamania.
@veronikaszabova jej zbytocne vysvetľovať ona snáď testuje každú hodinu a test je vkuse biely 🤦♀️
@asia83 tak to ci si už ona spraví falesnu nádej alebo nie nieje moj problém 🤷♀️ ja píšem že niečo tam vidím a ci je to nejaký tieň alebo niečo druhé tak to už posúdiť neviem, napísala som nech si spraví test keď jej bude meškať ms. Nikdo tu nieje veštec aby jej povedal ci to zosilnie alebo nie, fotky niekedy sú klamlivé a myslím si ze každý si tu môže vyjadriť svoj názor. Tak ako si ho vyjadruješ ty môžem aj ja aj ostatný ľudia.
@lala0950 ved som ti to pisala 🤦♀️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
nie