Dobre rano. Som 5 dni do ms (24dc) .. vcera mi bolo neskutocne zle vecer ma prehnalo neviem preco, ale pachy mi robia zle vetrám všade až mi je zima 😅myslite že ms už nepríde?
nie, za mna rozmoceny test. Skus este raz alebo zajtra a namoc presne podla navodu.
Skús spraviť ešte druhý test 🙂držím palce 🙂
Ka som mala tiez taketo 5 dni do ms a tehotna som bola 🙂 zial to skoncilo ako biochemicke tehotenstvo. Moja rada je ze pockaj este do dna MS a potom si sprav test 🙂 ak tam bude riadna silna ciarka uz mas istotu. Nemyslim to tak ze to u teba takto moze skoncit ale z vlastnej skusenoti viem ze ani slaba ciarka nie je dovod pre radost :(
Ms môže stále prísť, ale test máš podľa mňa pozitívny 🙂
Ten test je jednoznacne pozitivny.
Su tam jasne 2 ciarky
Samozreje,ze este to moze aj odist,byvaju biochemicke tehotenstva alebo proste ak si nedas pozor...
Ale zatial je to jasne.
Drzim palce
Je tam druhá čiarka, držím palce. Ale riadne mi príde namočený, to koľko si ho tam mala, 5 minút?
@svokrinjazykmonika zas niesom hlupa aby som ho mala namočený 5 minut .. 5 sekund som ratala ..
Tieto pepino testy ma človek niekedy namočené iba pár sekúnd a to farbivo sa takto rozleje. Vyzerá pozitívne. Silno drzim palce ;)
@tinka3011 dakujem pekne vsetkym 🙂 o 2 dni otestujem znovu .. 2 mesiace dozadu som mala biochemicke tak som zvedava
Ja som takto mala na 25 DC, cykly bezne vtedy boli okolo 33 dni. Mame dcerku. Zase, toto nie je nejaky duch alebo co, mne to pride normalne pozitivny test. Na ten den cyklu, ako si, uplne ok. Uvidis, ci sa udrzi. Drzim palce.
Veru ano. Vyzera byt pozitivny.
Držím palce!
@nevenka pri dcére som uz 8 dni mala + test a v den ms 2 krasne kolajnice tak uvidime dakujem vsetkym 😊 uvidime ako to bude pokracovat do soboty 😅 ak pride pride ak nepride nepride nechame sa prekvapit
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Takto je to po zaschnutí