Ahojte baby vidite tam druhu čiarku? 🥹🙏
Tri dni mam nafuknute brucho pritom som nič čo nafukuje nejedla , máme už 18 mesačne dietatko doma 🙂 sem tam ju kojim ešte chceme druhe ale neverila som aj som sa bala spraviť test hneď z ranneho moču som spravila menštruácia mi meška nejak 4 den ...posledne dva mesiace som mala po 23 dňoch od poslednej menštruácie beriem vitex jahnaci ze na upravu lebo som mavala cyklus aj taky ze par dni špinenie potom klasicka menštruácia nastupila ale zrejme skrz to kojenie som to mala kadejake mam aj po konizacii krčka 10 mesiacov uplynulo bol to pre mňa horor a bala som sa aby som ešte mohla mat babo tak sedim a pozeram ako puk na ten tehu test 🙂
@nikol789 ďakujem zomrela nam aj babka nedavno normalne by som to brala ako znamenie ze nova dušicka pride 🥹
Podla mna je to tehotenstvo a ta dusicka uz pri Vas urcite je. Drzim palce, vitex uz neber, daj si kyselinu listovu 😉
Áno 🙂
@nevenka prave som išla pozriet či ten vitex ešte brat kyselinu listovú tiez beriem tak asi dopomohol ďakujem za rady🙏❤️
Ak si nie si istá, tak sprav digitálny. Ja som mala takúto čiarku v sobotu a v nedeľu už ukazoval digitálny 2-3 týždne.
@terry658 ten som neskúšala ešte veru spytam sa lekárni ďakujem
podla mna tam je 🙂
Anó gratulujem
Mas peknu ciarku. Len ma tak napadlo ze vitex sa nemoze brat ked kojis ani ak si tehotna,pretoze znizuje prolaktin a tvorbu mlieka.
@marticka85po ja som si ho kupila aby sa mi cyklus upravil ja už moc nekojim je to take skôr príležitostne a najracej by som skončila uplne ale neviem ako odnaučit:( odporúčila mi ho aj gynekologička a asi ozaj funguje keď som tak rychlo otehotnela teraz neviem co zo zbytkom balenia
Ja som ho brala 8rokov a mne pomohol na silne PMS. Ale k otehotneniu nepomohol. Zbytok balenia si odloz. Potom zas pouzijes ked budes moct.ja mam tiez nedouzivane balenie odlozene ked dokojim,budem zasa uzivat. On sa nepokazi ked ho budes skladovat v tme a suchu
@marticka85po hej je tam ešte dlha doba spotreby tak dnes som si bola kúpiť digitalny test a prave spravila myslela som ze bude negativny 🙂
@nevenka dnes mi vyšiel aj digitálny ani tomu sama neverim 🙂
Gratulujem! 🥳
Krasne 😍 blahozelam ❤️🌷
@marticka85po ďakujem 🙏🥹♥️
@terry658 ďakujem 🥹♥️🙏
@marticka85po začala som v deň pozitivneho testu večer slabo krvacat tak som sa zlakla a išli sme na pohotovost ale tam mi nijak nepomohli pozrel ma zobrali krv na hcg povedali že to je veľmi skoro určovať tehotenstvo to hcg že mam mierne zvyšene a keby mam bolesti mam sa hlasit u svojho gynekológa tam som volala a povedali to iste krvacanie je už 3 den je už silnejšie asi to bude menštruácia :( sme sa už tešili možno je to aj tym kojenim malej ze mi bere z tela nejake živiny neviem ale trapi ma to nikomu som o tom nepovedala len muž vie tak aspom tu sa možem zdoverit:( čitala som ze mavaju v prvom mesiaci zeny aj menštruáciu skusim si spravit test aj ked krvacanie prestane ale pochybujem a gynekologovi ist je zbytočne som bola v tom že mi dá niečo na udržanie zastavenie možno krvacania ale asi by ma odbil ze je skoro
Netreba stracat nadej.ja som na zaciatku tehotenstva prudom krvacala aj so zrazeninami a mam 10mesacnu dcerku 😊
@marticka85po a to je ako možne? Neodišiel plod s tym krvacanim? ...
@marticka85po už mam v tom guláš úplny veď keď je silne krvacanie nemožem byt tehotna nechapem tym testom ich nerobim posledne dni len čitam články o tom či by bola ešte nejaka nadej aj ked mam ako keby menštruáciu ale oni píšu ze normalne je len slabe špinenie či trocha krvi ked sa to uhniezduje ale to toto mam vela ako klasicku ms aj som rozmýšľala ist zajtra na gyndu ale asi by to ma vysmiali ze isto niesom tehotna aj v nemocnici povedali ze s tym oni nič nespravia ze to je priroda
Poznam vela zien, co normalne na zaciatku krvacali (napr. hematom). Drzim palce
@veronikaszabova neviem v nemocnici pozeral doktor ultrazvuk videla som takw ako keby bublinu možno ten vak gestačny ale on to nijak nekomentoval a povedal že všetko tam mam v poriadku a nevie ešte určiť či sa jedna o tehotenstvo že je priskoro
Ja som vela krvacala ale oni ani nevedeli odkial ide ta krv,lebo nebolo to z maternice,pozerali ma 3 lekari v nemocnici,nakoniec to zhrnuli ze praskol asi polyp na krcku maternice,o ktorom som ani nevedela. Cize plod ostal chraneny v maternici.
@marticka85po človek ani nevie čo všetko sa v Tom tele môže zmotat to ste asi mali ozaj ojedinelý prípad skusim si zajtra ešte test kúpiť či ukáže dačo a ak ano pôjdem na gyndu
Ako si dopadla?
@mysiacik28 zle bolo to biochemické aspom čo som sa dočitala mala som ms:( asi to odišlo a ma to mrzi keby mi dala gynekológička utrogestan hneď možno by sa to zachranilo ja som u nej bola mesiac predtim a hovorila nech skusim len inofolic užívať a ked nepomôže ze mi predpiše utrogestan vaginálne minuly mesiac som mala zas cyklus že 3 dni špinenie potom 4 dni krv som jej volala ci mám prísť alebo mi predpiše aj nadialku utrogestan nech mi to upravi cyklus poprípade udrží tehotenstvo tak som prave včera dobrala prve balenie mam ho na 3 mesiace dnes mi ma prist ms aspom podľa kalendara bodaj by neprišla ale už nejak stracam nadej a je mi z toho smutno :( možno musim uplne skončiť kojit malu a potom otehotniem ak mi nezaberu ani lieky potom už neviem necham tak len mi je smiešne samej zo seba keď dávajú ženy tieto testy ako ja som dala odfotene alebo s duchom druhej čiarky a už sa vidia s bábätkom v rukach pritom to v sekunde môže byt prec ako u mňa:( tak som sa tešila keď mi vyšiel ten digitalny pozitívny a k čomu to bolo?k ničomu:(
To iste ja… najprv som dávala test v januári s duchom, potom digitálny, plakala som od šťastia, tešil som sa, že sa nám po rokoch konečne podarilo prvé bábätko, šla som na pohotovosť, lebo som spinila, lekár vzal krv, potvrdil tehotenstvo a ak niečo, mám vyhľadať svojho lekára. V ten istý deň som začala silno krvácať a už sa s tým nedalo nič robiť :( potratila som.
Teraz si predstavujem ako som mohla chodiť s veľkým bruškom a pripravovať sa na svoje prvé bábätko :( tiež som chcela, aby mi niečo na udržanie plodu dali, keďže mam krvnú skupinu A- a môj partner 0+ a tam je dosť problém s dieťatkom … nedal mi nič.. :( ktovie, či by to pomohlo, ale ja si stále myslím, že sa s tým niečo robiť dalo
@zuzka1090 neviem či toto biochemické tehotenstvo ratat aj za potrat to ešte neni ani dieťa len sa to asi rozhoduje ci sa spusti ms alebo uhniezdi vajíčko..ja som teraz apríli mala pozitivny tehu test jasne byvalo mi zle prvé týždne potom sme mali nejaku virózu od dcerky aj horúčky šla som potom na prvu kontrolu cela natešena a tam mi zamrzol usmev doktor nevidel akciu srdca takze som musela na kyretaž ešte som chcela vyčkat ale nebolo to k ničomu v 10 tt ma vyčistili teraz už skúšame ale nejak už Hádžem flintu do žita taktiez vidim vo svojom okoli ženy kamaratka suseda čo su v 4 mesiaci teraz ako som ja teraz mala byt srdce mi puka a nikto nič nevie mala som depku ale nespravim nič prosila som boha o zazrak a nič neviem či tie horúčky ho zabili alebo ine neviem tiež so 0- a muž je tuším B + ale máme už dcerku ta ma krv po mne po kyrete mi pichli 50€ inekciu že to je na to aby sa to neopakovalo a aby ďalšie tehotenstvo bolo ok ale už to nebudem siliť to sa neda nema to zmysel asi treba Racej život brat ako ide neda sa nič ako mi chceme čo už prajem vam veľa šťastia a zdrave babo🍀❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som mala takúto čiarku deň pred MS a tehotná som bola ... držím palce