Ahojte chcem sa vás spýtať či tam aj vy vidíte čiarku alebo to vidím len ja. 🙂
@jane45 v akej faze cyklus si? ak je skoro,t ak sanca tam je. no ci to tehu bude, to sa uvidi., foto skresluje a na foto vidiet menej,a kot y vidis nazvo, cize ja napr nevidim skor nic, ked vlemi zaostram tak mozno, nbo pokojne to moze byt kanalik. jedine riesenie ej, zopaovat test o 2dni, pripadne aj o dlshie obdobie.
Vidím ❤️
@jane45 budeš tehu uvidíš 😉
@sunshine_18 bodajby strašne strašne si to prajem🙏😊
Ja vidim... Je tam ciarka... Ale treba vydrzat, niekedy je ciarka aj vyraznejsia, a potom slabne, moze ist aj o biochemicke... Snad nie, snad to dobre dopadne. Ale trufam si tvrdit, ze sa mozes potichu tesit.
Veľmi ti to prajem ❤️ vidím tam slabuckeho ducha.. Tiež mi mešká menštruácia 3 dni.. Vcera som robila a nebolo nič vidno tak čakám co bude ďalej.. Skus si urobiť o dva dni a daj vedieť 😊
Velmi držím palce ❤️
@janulienka_janka ďakujem aj ja ti to veľmi prajem😊 dúfam, že budeme obe tehu😊
Kedy bude ďalší test?
Ahojte baby jeden test som mala pozitívny tak ako vidíte na fotkách. Druhý test som si robila hneď v ten deň a tiež sa mi zdalo že tam je slabučká druha čiarka. Ale skúšala som si včera poobede robiť ďalší a vyšiel negatívny a dnes ráno zase negatívny :( môžem byť aj tak tehotná alebo sa nemám tešiť? Ms mi meška 5 deň.
@jane45 ja si myslim, ze s meskanim 5 dni by tam boli take kolajnice, ze by to oci vybijalo
@luckalukas_1 nechapem ako je to možné že teraz je to zrazu negatívne:(((
Ahoj, nezachytila som kedy si si test robila, ráno alebo večer? Ráno je najspolahlivejší, ak si mala čiarku len slabú tak ďalší by som si na tvojom mieste nerobila ani na obed ani večer.
Myslím si ze to bude biochemické ☹️
@sunshine_18 bože to mi ani nehovorte :((
@jane45 mrzí ma to, na 5 deň už by boli isto //. Zrejme biochemické. Ja som mala už veľa krát. Počkaj či ti príde MS ešte pár dní, ak by neprišla, tak smer DR.
@zuzkalujza a keď príde ms znamená ze to je normálna ms alebo ze som potratila? :(
Asi biochemicke..:( Ale to ze 5 dni meskaa test neg. nic neznamena, mozno si mala posunutu ovulaciu, mavas pravidelne cykly? Niektore mozu mat slabeho ducha aj ked ms meska tZden... Zenske telo nie je stroj..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Velmi slabunko, skus o dva dni