Vidíte tam slabunkú druhu čiarku, či to už je len moje zdanie? Ďakujem Vám vopred za Vaše odpovede 😊
Nic tam nie je..
@summersunny94 nieco sa tam crta, ale naozaj tazko povedat ci duch ci kanalik...
MS ti uz meska?
Vidim, celkom dobre 🙂 drzim palce
@pininka1 kanalik to neviem lebo ten by bol šedy. Toto je svetloružova slabunka čiarka naživo. Možno na foto sa tak nezdá ale je taká ružovkastá
@mikasz včera som mala dostať. Ale mne zvykne meškať tie 2 dni tak uvidíme. Čiarka je taká svetloružova naživo.
@tini27 ďakujem 😊
@summersunny94 ja mam taku podobnu ☺️ Vcera to bolo naozaj len take, ze bolo treba spravny uhol a svetlo :D a dnes myslim, ze uz trosku lepsie vidiet 🙂 Tak verim, ze sa nam to obom vydari ;)
@summersunny94 tak skus o 2dni zopakovat, ak je to ciarka, bude uz pekne viditelna
Kolko dni po ovu si?
@summersunny94 ja vidím a mala som rovnakého ducha pár dní pred ms ktorý každý deň silnel ☺️ Držím palce
nic tam nie je... ked pouzijes milion filtrov raz ten kanalik ukaze...
skus zopakovat test o 2 dni z prveho ranneho moca, ak sa nieco ma ukazat, tak sa ukaze
@cookie29 ten prvý nie je filter ale nevadí. Naživo tam je slabunka bledoružová čiarka. Samozrejme že skúsim o 2 dní
@lluss ďakujem krásne 😊
@hochi krásne pozitívny test, držím palce a veľa zdravíčka prajem ☺️ skúšala si aj Digi test?
@summersunny94 zatial neskusala, len dnes som si spravila oba testy. Zajtra chcem volat doktorke tak uvidime 🙂
@hochi no ako volala si?
@summersunny94 ano bola som na krv a krv vysla pozitivna, ale vraj mam nizke hodnoty este kedze mi ani mrcha dlho nemeska. O tyzden idem znova na krv. A predpisala mi lieky na udrziavanie.
@hochi držím palceky aby všetko dobre dopadlo 👊🙏❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tentoraz si myslim ze je to iba kanalik. Skus mozno ob den ako to bude.