Vidíte tam aj vy slabú druhú čiarku?

summersunny94
10. mar 2021

Vidíte tam slabunkú druhu čiarku, či to už je len moje zdanie? Ďakujem Vám vopred za Vaše odpovede 😊

pininka1
10. mar 2021

Tentoraz si myslim ze je to iba kanalik. Skus mozno ob den ako to bude.

klarissa25
10. mar 2021

Nic tam nie je..

mikasz
10. mar 2021

@summersunny94 nieco sa tam crta, ale naozaj tazko povedat ci duch ci kanalik...
MS ti uz meska?

tini27
10. mar 2021

Vidim, celkom dobre 🙂 drzim palce

summersunny94
autor
10. mar 2021

@pininka1 kanalik to neviem lebo ten by bol šedy. Toto je svetloružova slabunka čiarka naživo. Možno na foto sa tak nezdá ale je taká ružovkastá

summersunny94
autor
10. mar 2021

@mikasz včera som mala dostať. Ale mne zvykne meškať tie 2 dni tak uvidíme. Čiarka je taká svetloružova naživo.

summersunny94
autor
10. mar 2021

@tini27 ďakujem 😊

tini27
10. mar 2021

@summersunny94 ja mam taku podobnu ☺️ Vcera to bolo naozaj len take, ze bolo treba spravny uhol a svetlo :D a dnes myslim, ze uz trosku lepsie vidiet 🙂 Tak verim, ze sa nam to obom vydari ;)

mikasz
10. mar 2021

@summersunny94 tak skus o 2dni zopakovat, ak je to ciarka, bude uz pekne viditelna
Kolko dni po ovu si?

summersunny94
autor
10. mar 2021

@tini27 ďakujem moc veri držím aj Vám palčeky moc a máte foto? 😊
@mikasz 14dpo

lluss
10. mar 2021

@summersunny94 ja vidím a mala som rovnakého ducha pár dní pred ms ktorý každý deň silnel ☺️ Držím palce

cookie29
10. mar 2021

nic tam nie je... ked pouzijes milion filtrov raz ten kanalik ukaze...
skus zopakovat test o 2 dni z prveho ranneho moca, ak sa nieco ma ukazat, tak sa ukaze

summersunny94
autor
10. mar 2021

@cookie29 ten prvý nie je filter ale nevadí. Naživo tam je slabunka bledoružová čiarka. Samozrejme že skúsim o 2 dní

summersunny94
autor
10. mar 2021

@lluss ďakujem krásne 😊

hochi
2. máj 2021

Ahojte baby, co myslite? 🙂

summersunny94
autor
2. máj 2021

@hochi krásne pozitívny test, držím palce a veľa zdravíčka prajem ☺️ skúšala si aj Digi test?

hochi
2. máj 2021

@summersunny94 zatial neskusala, len dnes som si spravila oba testy. Zajtra chcem volat doktorke tak uvidime 🙂

summersunny94
autor
3. máj 2021

@hochi no ako volala si?

hochi
5. máj 2021

@summersunny94 ano bola som na krv a krv vysla pozitivna, ale vraj mam nizke hodnoty este kedze mi ani mrcha dlho nemeska. O tyzden idem znova na krv. A predpisala mi lieky na udrziavanie.

summersunny94
autor
5. máj 2021

@hochi držím palceky aby všetko dobre dopadlo 👊🙏❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre