Ahojte baby, viem že je tu mnoho debát o tehu testoch tak pridávam aj ten svoj. Mne už asi z toho sisi tak vidím tam niečo. A čo vy? Som 11 dni DPO a mala som pregnyl 10000
Ani ja tam nič nevidím :/
zda sa mi, ze tam neico je, ale je tu jedno jednoduche riesenie. ovela jednoduchsie aku tu patrat, ci tam druha ciarka je alebo nie je. pockat par dni a urobit test znovu.
a pokial viem, tak pri Pregnyle sa test ma robit az po 14 dnoch, teda neviem kolko dni to je, ale je tu moznost, ze je to z tohoto lieku.
@bambulienka25 áno však ja viem ako vyzerá negatívny test, len tam vidím tu druhu čiarku 🙈🙈🙈😂😂😂
@bambulienka25 hej a moja veľká túžba 😅
@marina137 ja som robila druhy test hned na druhy den rano a tiez uz na nom druhu ciarku nevidim 😒. pockam este do dalsieho tyzdna, skusim znovu. No nejde mi to do hlavy, ze jeden test pozit (i ked ciarka slaba) a druhy nic.. Zatial som verna tomu prvemu testu, tak som sama zvedava co mi povie ten treti. 🙏🏼
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@marina137