Ahojte, chcem sa vás spýtať či tam aj vy niečo vidíte lebo ja keď na to pozriem tak je tam slabucka čiara a neviem ci to môže byť tehu, ms čakám o 9dni ma prísť ale prsia ma bolia a dnes ma pobolievalo v pod brušku ako na ms a potom to prešlo, prvá fotka je trosku upravená aby to bolo viditeľné a na druhej je originál fotka. Ďakujem za každé info, a test bol robený včera ráno.
@pinaofina no nedalo my to heh lebo pred tým tak skoro ma neboleli prsia, ale tak ešte počkám, ďakujem pekne 🙂
mne prvy krat slabu ciarku ukazalo 10 dni po ovulacii..asi 4 dni pred MS
skôr podla mna nema zmysel testovat
Je to Pepino test?
@jackie17 ano
Nie
@riki5932492 o pár dní si urobí iný test ako pepino, Pepino toto aktuálne robí - falošných duchov
@majki_ki keby ze spravím digitálny tak by to bolo asi skoro nie
@riki5932492 áno, určite, v prípade, že si naozaj tehotná a na normálnom by si mala len takéhoto ducha, tak by to Digi ešte nezachytil.. každopádne, určite kúp lepšie testy, ( určite nie pepino a Maybebaby), pepino bol doteraz ok, ale zmenili ho a teraz robí toto . Minulý mesiac som dopadla rovnako, tehotná som vôbec nebola
@majki_ki a viete my prosím vás poradiť aký je dobrý test?
@riki5932492 ja konkrétne som vždy bola spokojná s mamatestom🙂 je relatívne lacný, úplne stačilo palickovy, v jednom balení 2 kusy, dá sa kúpiť v lekárni a hlavne, má naozaj veľa farbiva, prípadne potom ešte dr Max test, pre mňa vždy spolahlive
Neviem,co by si tam 9 dni pred MS chcela vidiet,to sa este ani vajicko nestihlo oplodnit.
Ja tam vidím slabú čiarku ale ako ti píšu baby,skús za pár dní spraviť test 🙂
Test je negatívny možno tam je ale skúsila by som ešte jeden test.
Tento test je negatívny, 9dni do MS je skoro na test, kedy si mala ovuláciu? Uhnizdenie trvá 7-10 dni
@sense takto my ukazuje menštruačný kalendár
@riki5932492 možno ani nie som tehu, ale ešte počkám do ms
@riki5932492 keby máš aj presne ovuláciu podľa tohto kalendára (co vôbec nemusí byť pravda) tak si ešte len 5 dní po ovulácii, a to vajíčko ak aj bolo oplodnené ešte len dorazilo do maternice a nemalo čas sa kedy uhniezdit.
@riki5932492 nieco velmi slabucke tam vidim, ale moze to byt mylne, mas este velmi daleko do ms. Skus aspon pozajtra. Drzim palce.
@ailiba ďakujem pekne, určite počkám ešte 🙂
Ovulacia sa hlavne nesleduje podla appky🙈Myslis,ze milion zien,ktore si ju stiahnu ovuluju na 14.den? Ja som myslela,ze si to mala potvrdene gynekologom,alebo ovulacnymi testami a presne vies,kedy bola,takto si ju kludne mohla mat aj 25.den.
@iwesska nie nemám to potvrdene, nebola som u gynekológa, ja som len chcela poradiť či tam niečo aj vy vidíte alebo sa my to len zdá, už pár dní ma bolia prsia co ma tak ešte skoro nezvykli bolieť tak som skúsila spraviť test a takto my ukázalo, možno je to klam.
@riki5932492 vies, ja si sledujem ovu bazalnou teplotou a niekedy skusim aj ovu testy, ale ovu mavam od 14-teho dna, vynimocne, az po 17-24.den, od toho mam potom aj dlzku cyklu. Toto je uplne nepresne tieto kalendare.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, podla mna je to kanalik. Vydrz aspon tyzden. MS ma prist o 9 dni… toto je extrem takto skoro testovat