Vidíte slabú čiarku na teste?

andrea014jjj
19. nov 2024

Ahojky, aj vy tam vidíte tu slabú čiarku? 😊 alebo mi už šibe
Som 10 DPO takže ešte celkom skoro ale už som nevydržala.

nika23t
19. nov 2024

@andrea014jjj áno, vidim. Aký test? Skus este o dva dni, aj keď ja som skúšala hneď ďalší deň, lebo som nevedela vydržať...

andrea014jjj
autor
19. nov 2024

@nika23t mamatest ,ten by mal zachytiť už od 10IU. Ďakujem skúsim...no s tým čakaním je to velmi náročné 😁

hederamonstera
19. nov 2024

Vidim

l_enusik
19. nov 2024

Aj ja vidim, mala som vcera aj ja taku … zajtra testujem znova … o 2-3 dni ma byt ms ale priznaky ziadne ako inokedy tak dufam ze zajtra uz zosilnie 🙏 a taktiez aj tebe

andrea014jjj
autor
19. nov 2024

@l_enusik tiež mam dostať menzes za 3 dni,tak len dúfam ze nepríde a potom znovu otestujem...držím silno palce aj tebe ✊️🍀

l_enusik
20. nov 2024

@andrea014jjj zial ja som mala dnes negativny test 🤨

andrea014jjj
autor
20. nov 2024

@l_enusik to ma mrzí 😒 ale ešte nezúfaj, kým nepríde menzes nič nieje stratené...ja budem testovať asi až v piatok

l_enusik
20. nov 2024

@andrea014jjj nezufam 😉

mariska1989
20. nov 2024

Mamatest 🙈🙈🙈 nič v zlom no tento test poslednú dobu robí všetkým ducha falošného . Takže by som skúsila iný test zajtra , pozajtra . Alebo rovno digitálny

andrea014jjj
autor
20. nov 2024

@mariska1989 môže byť, ja som si robila dva dni pred týmto ešte jeden a ten bol úplne biely 🤷‍♀️ určite ešte spravím iný test v piatok a uvidí sa

mariska1989
20. nov 2024

@andrea014jjj no veľa bab a aj vlastná skúsenosť že dlhodobo už ukazujú falošných duchov a presné v tomto období. Ja som si takto našla pár x a ms nemeškala prišla o deň skôr . Ináč mamatest a pepino boli najlepšie testy na skóre tehotenstvo teraz tomu tak není . Samozrejme držím palce uvidíš otestuješ sa a snáď sa tebe podarilo 🙏🏼♥️

andrea014jjj
autor
Dnes o 04:50

Tak ja dnes takto žienky 😊 vyzerá to nádejne

l_enusik
Dnes o 07:44

@andrea014jjj kraaasne 😍 gratulujem … ja ani ms ani // 🤨😂 tak neviem kde sa stala chyba 😂

andrea014jjj
autor
Dnes o 08:24

@l_enusik ďakujem 🥰 hmm tak to je zaujímavé, snáď ti nepríde a aj tebe sa objavia dve // , držím silno palce 🙏

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre