Kočky je tam slabucka čiarka už je to tretí test rovnako čo myslíte môžem byť tehotná ??
Je pozitívny určite, je potrebné ho zopakovať o 3 dni či je čiarka silnejšia, ale určite bude 😉
aj ja si myslím , že je pozitívny aj ja som mala takú čiarku na začiatku 😉
Kočky teším sa dúfam že to teda bude máme 5 ročného chlapca chcel by už surodenca ďakujem 😘😘😘
Ahojte chcela by som sa poradit. Vsak kde inde ked nie tu .. nech si moji blizky nemyslia ze mi sibe.. a ak by to nahodou nevyslo nech nie sme sklamani. Dnes mi to nedalo a spravila som si test. Okolo 11tej . Ms mam dostat az o 4 dni co si myslite ? Priznaky mam ze ma bolia prsia ako pred ms. Aj podbrusko uz asi 3 den. A je mi uplne cudne. Nechuti mi vobec jest co ja som velky jedak :D mohlo by sa podarit .
@halinka222
Vidím druhú čiarku 🙂 skús o dva dni, či silnie alebo si urob Digi 🙂 pri takejto som ja už nevydržala a stál zato 😍 držím palce
@halinka222 aj ja tam vidim 2.ciarku. 😊urcite zopakuj este
Dakujem baby 🙂 dolezite je aby silnela
Preto mozno budem testovat kazdy druhy den :D a dufam ze budem tehotna lebo pri tomto testovani pridem na mizinu :D pred 4 mesiacmi som mala biochemicke tehotenstvo a po 10 dnoch prisla normalne ms. Preto sa bojim ze sa to zopakuje..ale treba mysliet pozitivne 🙂
Ja tam tiez vidim ducha, drzim palce ;)
Kočky ja som ako nenazrata s prepáčením stále som hladná a miešam sladké slané 😀😀😀😀😁 v tom isto niečo bude
@evita1233
Ahoj. Nejak pod lepším svetlom ti to nejde sfotiť ? 🙂 A je už suchý ? Alebo sa mi len zdá, že je ešte na foto čerstvý ? 🙂
Kolko ludi potrebuje zena aby jej potvrdilo zjavnu a jasnu ciarku aby bola spokojna? Keby radsej rovno napisala asi som tehu tesim sa, aha kukajte...
@evita1233
Aký je to test ? Nie Pepino ?
@halinka222
Čiarka je krásna 🙂 len testuj jedným druhom aby si vedela porovnať. Alebo netestuj ako ja 🙂 veľa oddychuj a papaj kyselinu listovú 🙂 to máš Pepino ?
Ahojte dievčatá. Potrebujem prosím radu neviem čo to. Cez ovuláciu sme mali s priateľom pohlavný styk. 5 dni nato dom mala malé dvojdňové špinenie. Neskôr nato mi menstruacia meškala 5 dni tak som si urobila test. Vyšiel mi takto......???? No a potom som dostala normálnu silnú menštruáciu, lenže už mám po nej a stále má pobolieva v podbrušku. Neviete prosím vás čo to môže byť? Ďakujem za každú odpoved.
@halinka222 podla mna ano🙂
Je to možné že som tehotná aj napriek normálnej menštruácii ?
@eva1216
Ja nie som ten človek, čo to zažil ale vraj žena môže mať ms aj 3 mesiace a je tehotná 🙂 na tvojom teste vidím nejakého ducha😊 skús zopakovať a držím palce aby silnela.
Ďakujem krasne 🙂 a nemám tá čiarka tam byť s princípu že má zodilnieť?
@eva1216
Hcg sa zvyšuje postupne 🙂 a ide hore, každým dňom.
Ja som zopakovala a je celkom negatívny 😓 neviem čo to teda bolo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Áno je to pravdepodobné. . . Vyzerá byt pozitívny