Dobrý den prosím vás vidíte ducha na teste ? Neviem uz co si mam o tom mysliet bola som u gynekologičky asi pred tyznom do menzesu bolo nejakych 5 dni hcg z krvy bol negativny mam problemy s plodnostou o malu sme sa snazili 6 rokov preto som bola hotova ze som videla na teste ducha preto som sla k gynekologičke takto skoro kedze som neverila ze by sme bez lekarskej pomoci mohli počat …. Myslim že ženy ktore maju taketo problemy pochopia 🙂 no beriem na vyvolanie menzesu duphaston menzes mi zatial neprisiel meška 2 dni žiadne priznaky žeby mal prist bolesto v podbrušku vnimam asi od ovulacie
Nieco sa tam crta,ale este pockaj a otestuj sa neskor
Ak krv neukazala,je to cudne.
Ale mohlo byt este skoro
A ano,zazraky sa deju
Drzim palce
Ak je to pepino,dúfam, že si si na ne čítala aj recenzie. Aby si nebola sklamaná
@domka222 je to uz snad 6 test myslite ze kazdy by takto ukazoval falošnu čiarku ?
@osky ďakujem krasne 💕
Poznam tu tuzbu, ale pri meskajucom menzese by uz si mala regulerne viditelnu ciarku, nie ziadneho hladajuceho ducha
Ak je to pepino netes sa , ja som zažívala tento cyklus podobne . Vsetky testy od pepino pozitív a menzes som dostala
Ahoj napis mi prosím 🙂 mám podobný problém
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja tam vidim slabu, snad buducu ciarku. Drzim palce