Najprv druhá čiarka viditeľná a potom postupne zMužla, MS mešká 7 dní, ďakujem
@e1i ďakujem
@nklincokova pri 7d meskani by ti uz spolahlivo ukazalo
tiež nevidím :/
@nklincokova bohužiaľ pri 7 dnovom meskani by musela byt silnejsia ciarka.... Asi z toho nic nebude, je mi luto.
Prepáč, ale veď sama musíš vidieť že tam je len 1 čiarka.
Držím palce další mesiac
@pribinak áno vidím, ale veľa z vás tu vidí čiarku aj keď nieje velmi viditeľná , tak ja len že ak náhodou... Ak vás vyrušujem ospravedlňujem sa
@nklincokova nie nevyrusujes, ale zlatko pri 7 daňovom meškaní by tam bola riadne viditeľná 2. čiarka
Fakt držím palce další mesiac 🤗
@pribinak snažíme sa už dlhšiu dobu , tak asi vidím čiarky všade 🤔 ďakujem 💕
@nklincokova nic tam.nieje
@nklincokova že zmužla 😅test vie byť ženského a mužského rodu?
Nie žiaľ je negatívny
@bambulienka25 asi som sa pomýlila , vám sa to nestáva?
@nklincokova nie 😅 ja som extrém perfekt 🤣
@nklincokova ahoj...tiez tam nic nevidim ale teda aby som vyvratila trosku tu vyssie napisane nazory, asi je to skor rarita ale mne tiezmeskala robila som po 7dnoch- nic, po 10 dnoch-nic, tusim este jeden a nic tam nebolo a az na 14ty den meskania (uz som si bola ista ze to mi meska zo stresu alebo co ale tak este som pre istotu spravila test) sa mi ukazala ciarka ale vobec nie silna, asi tak 1/3 z tej sytosti tej testovej ciarky. Obden som si potom spravila dalsie dva rozne testy a z prveho ranneho mocu (tak som citala ze vtedy by mal byt ten hormon najsilnejsi) a oba uz vysli jasne pozitivne a v ten den som aj manzelovi vravela....Tak ja len ze stava sa aj take ze tak skoro sa nezobrazi...a to nevravim ze som mala ms ako hodinky ale +/- den dva hore dole maximalne. Kazdopadne drzim palce k vytizenemu babatku🙂
Mne ešte nemeškal menzes a mala som riadne dve čiarky, na tomto nevidím vôbec nič 😔
@leatha ďakujem práve preto sa pýtam , lebo som čítala toho veľa že neukáže dve čiarky hneď , konečne normálny komentar ☺️
Nie, negatívny test. Pri 7 daňovom meškani by si mala už koľajnice, aj keď tento Intimisimi test je asi 25 hcg, ale aj tak.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nklincokova nič