Vidíte niečo na tomto Pepino teste?

mimi2120
24. mar 2021

Chcem sa opýtať dievčatá či niečo vidíte na tomto teste alebo ja mám vidiny. Ďakujem za názory.

sunshine_18
24. mar 2021

@mimi2120 je tam slabá druhá 🧡

cookie29
24. mar 2021

Za mna snehobielo. Skús zajtra z ranného mocu. Koľko ti mešká ms?

sandra151
24. mar 2021

Mne Toto dvakrát spravil pepino a bol to falošný duch 🤷‍♀️

mattkapd
24. mar 2021

Jej ako ta moja 🥰❤️.. Lovila pod svetlom že tam niečo vidím.. V ted deň som si poobede kúpila digitálny clearblue a teda hneď vyšiel aj keď nebol z raného moču a nebol tak citlivy

mimi2120
autor
24. mar 2021

@cookie29 som ešte len 10dpo ale urobila som si už test pretože má neskutočne bolia prsia a kríže. Skúsim o pár dni.

mimi2120
autor
24. mar 2021

Ďakujem dievčatá za názory. Každopádne som rada že aj niekto iný tam niečo vidí, či už je to kanalik alebo duch😁.

diaalex
24. mar 2021

@mimi2120 také niečo som našla aj ja na 10DPO a v deň ms som si spravila a už boli // 🤗 držím palce 😉

mimi2120
autor
25. mar 2021

@mimi2120 dnes dr.max dopadol takto.

88matulka88
26. mar 2021

@mimi2120 super, gratulujeeeeem paráda🥰🥰🥰🥰 koľko dní po ovulke ti ukazuje takto? Ja som si robila ovulacny test predvčerom bol pozitívny, tak sme sa posnazili predvčerom aj včera poobede, ja už by som najradšej testovala 🤭🤭🤭otázka znie, kedy po pozitívnom teste môžem testovať aby to bolo smerodajné?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre