Ahojte prosím vás vidíte niečo na Tom teste ? Na živo tam niečo trochu vidno ale nedá sa mi to odfoťit tak som skúsila do negatívu. Ďakujem
Jednu ciarku
Ked tam bude druha ciarka, nemusis robit milion uprav, filtrov... Proste tam bude, viditelna okom. Nehladaj Casperov.
Test je negativny.
@veronikaszabova ja viem že áno lenže ms mi už mešká 5 dní a toto je prvý test na ktorom sa mi zdalo že niečo vidím . Ale máš pravdu keď to tam má byť tak bude keď nie tak nie ďakujem za radu 😉
Drzim palce
Nie, test je negatívny. Meškanie nie je vždy tehotenstvo, môže mať x iných pricin
Bohužiaľ, vidím iba jednu čiarku.
Ano, vidim aj druhu ciarku ,ale to moze byt len kanalik
@hanka555 no ona bola ružová hneď keď vyšla potom keď vyschol test tak už bola viditeľná minimálne
Skus zajtra😊
Skús pridať klasickú fotku tu sa mi niečo marí
@summersunny94 tu je to úplne slabulinko vidno na živo to bolo lepšie
Skús teda zajtra znovu držím palce aby ju bolo lepšie vidno ☺️👊🙏
@summersunny94 ďakujem pekne 🙂
Je tam 😉
@zuzanockamt opäť 😃❤️
Kedy si mám robiť opäť test ? A kedy môžem aj poobede ? Ďakujem ☺️
@dana1231 držím palce a veľa síl, lebo 4 mesiace po pôrode a ďalšie tehotenstvo,tak to je brutal odvaha
@zuzanockamt ah ja fakt neviem čo mám robiť viem že to je veľmi skoro . Prediskutujem to z gynekológom . Čo by ste robili na mojom mieste vy? ❤️
@dana1231 ja by som 4 mesiace po pôrode určite nemala pozitívny test 😉
@zuzanockamt ale ak by sa stalo
@dana1231 netuším, mne by sa to nestalo...takže nad tým som nikdy neuvažovala
@hanka555
@summersunny94 baby tak dneska ráno bol test takýto , myslíte že je to na dobrej ceste ? 🙂
Urcite😊🤞
@hanka555 tak verím tomu že už bude len silnieť a všetko dopadne ok ☘️🙂
Je to silnejšie a omnoho, predtým má tej prvej foto som musela očami ostriť a tu to vidím už bez problémov krásny druhú čiarku. Držím palceky aby len silnela a gratulujem. Silno držím palceky, veľa zdravíčka ! 😊 Skús ešte zajtra ráno 😊
@summersunny94 ďakujem moc ☺️☺️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.