Tak som to znova ja. Vidíte niečo na teste? Tento bol robený včera. Vidím na ňom niečo. Skúsila som aj dnes test tej istej značky a bol už úplne negatívny
Negativny
Negatívny
Ďakujem pekne 🙂
Nič tam nie je 🤷🏻♀️
Ani len náznak. Možno ty naživo áno, ale foto nic.
Stale nic
@martul naživo iba nejaký tieň aj to len po limite, Inak nič
Ak po limite, tak to ako keby tam nic nebolo.
@veronikaszabova ďakujem, skúsila som ešte jeden teraz, keďže som ešte nepila a na ňom nevidím nič
Neboj, pride to vtedy,ked to budes najmenej cakat. Inak uz ti meska menzes?
@veronikaszabova práveže nie, nechcem byť tehotná. Len sa nám stála nehoda pred 16 tímu dňami a tak som v strese. Ms mám mať až za 10 dní. Užívam antikoncepciu
@veronikaszabova len som urobila asi menšiu chybu
1. Po 16 dnoch uz by si mala kolajnice na teste
2. Ak uzivas HAK, nechapem ten neopodstatneny stres
@veronikaszabova pretože minulý cyklus som mala silné hnačky a tabletky sa nevedeli vstrebať. Tak som som urobia 7 dňovu pauzu podľa pribaloveho letáku. Aj podľa gynekologa by to malo byť ok. Ale nejak som zostresovala keďže som mala styk Vtedy bez ochrany ale trval kratučko Max minútu.
Nie, tehotna nie si.
@veronikaszabova ďakujem, zľakla som sa lebo som pridala do jednej diskusie fotku toho testu čo som robila a niekto ťa videl som ducha🤦♀️
Tam videl ducha*
@veronikaszabova rada by som sa ešte opýtala niečo. Včera s si robila tehotenský test ešte jeden. Čiže 22 dní po tom styku a 15 dní po druhom styku (ten bol chránený až do konca kondómom)a bol negatívny. Dnes mám prvý deň pauzy a cítim taký tlak na žalúdku (áno viem , že to môže byť z hocičoho) ale ak by to bol tehotenský príznak tak by už včera bolo niečo vydiet na teste? Zajtra ráno si skúsim ešte urobiť test pre istotu.
Vidieť*
Priznaky su az po zvysenom HCG - tym padom by si uz mala ciarky na teste. Ak bol nechraneny styk pred 22 dnami, tehotna nebudes.
@veronikaszabova ďakujem, to som presne nevedela, že ako to je v takom prípade. Myslela som, že včerajší test bol negatívny a hcg sa mohlo zvýšiť až dnes a tým pádom to test ešte včera nemusel zachytiť.
Nie,nie si tehotna. Po 22 dnoch uz by si mala kolajnice na teste
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
nie toto je uplne negativny test