Vidíte niečo na teste?

31. júl 2022

Ahojte vidíte niečo na teste? Keď som ho urobila tak bol snehobiele. Následne som si ho pozrela asi po 2 hodinách a objavil sa kanálik alebo čo to je. Na živo to nie je takmer vôbec vidieť tak som skúsila dať do negatívu. Mám prvý deň pauzy pri HAK

ikonica
31. júl 2022

Negativny

gabyyygabriela
31. júl 2022

Negativny

bluemoon24
31. júl 2022

Negativny. Vseobecne, kdyz je potreba davat foto do negativu, tak je negatiny, ale snazilky hledaji carky vsude. Predpokladam, ze ty tehotna byt nechces, kdyz aktualne beres HAK a jenom ses zlekla 🙂. Jinak je tam i odecitaci limit, do kdy se mas divat. 2h je uz moc pozde.

autor
31. júl 2022

@bluemoon24 áno práve, nechcem byť tehotná čiže ja dávam stále testy do negatívu. Občas sa stane že v negatíve vidno kanalik a zľaknem sa

autor
31. júl 2022

@bluemoon24 tu kde som zakrúžkovala v negatíve vidím čiarku

jjanulienka
31. júl 2022

Prečítaj si návod do akého casu sa ma test odčítať. Je negatívny

jaskolka
31. júl 2022

Absolútne negatívny test, nevidím nič ani v negatíve, ani pozitíve, po 2 hodinách ma test aj tak úplne nulovú výpovednú hodnotu

xena0
31. júl 2022

Je negatívny 😁 žasnem fakt kde už všade hľadáte čiarky aj keď tam nie sú

autor
31. júl 2022

Ďakujem za odpovede. Tu čiarku respektíve kanálik vidím na každom teste v negatíve. Netuším prečo to robím🤦‍♀️ každopádne počkám na ms a keď by neprišla tak až vtedy otestujem

lenik98
31. júl 2022

Absolutne negativny test.

autor
31. júl 2022

Ďakujem za názory, ešte jedna otázka. Ak by to boli čierky (20 citlivosť) ukázal by mi to aj digitálny clearblue test?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre