Ahojte prosím vás vidíte niečo na tomto teste? Boli ma podbrusie, pichalo ma pred cca 6 dňami strašne vo vaječníkoch. Spravila som si test a do 3 min sa mi začala objavovať slabá druhá čiarka. 🙂
@summersunny94 ja žiaľ nevidím // čiarku podľa mňa negatívny test 🤔
@summersunny94 ja vidim. Len tieto dost kanaluju. Skus za dva dni 🙂
@summersunny94 zial negat
@ miskamicha @adel89 Tu som fotku stmavila mne sa tak niečo marí
@tessa2299 jáj kiežby to nebol kanálik, snažíme sa už pomaly 7 mesiac , mám PCO a je to dosť ťažké , užívam progesterón , kadejaké vitamíny , pijem čaje atd...
@tessa2299 a je mozne že by kanálik bolo vidno hneď tak skoro po správaní testu? Nie až po zaschnuti testu? Lebo tu to možno nevidieť ale čiarka bola taká svetloruzova slabulinka
@summersunny94 ak bola do ruzova, tak to kanalik neni 🙂 uz len pockat, ci bude tmavnut. Drzim palce 🙂
Ja mam tiez pco, beriem vitaminy. Ale uz riesime ivf 🙂
Ja som mala take den pred ms a teraz ma dcerka 20 mes☺
@angi07 ❤️ kiežby to aj u mňa znamenalo tak skúsim o 2 dni opäť spraviť test
@summersunny94 drzim palce
❤ja som mala uplne slabuckeho ducha doobeda okolo 10.00 potom poobede o 17.00 uz o moc vyraznejsie a na druhy den rano kolajnice☺kedy cakas MS?
@summersunny94 ja nič nevidím. Mrzí ma to,ale ak tam má byť 2 čiarka budeš ju vidieť aj bez zosvetlovacov a podobne. Veď tehotenstvo trvá 9 mesiacov,sa aj zbláznis.
@nelca0510 ja viem koľko trvá tehotenstvo , jedno dieťatko už mám , to ma nemusis poučovať a nie nezbláznil sa. Prvá fotka je bez zosvetlenia, a ja tu čiarku tam vidim aj bez fotky takú slabú , zosvetlenie som použila len preto lebo baby nevideli tam čiarku , tak som skúsila fotku zosvetlit či ju ani tak nevidia.
@summersunny94 aha,takže útočis, lebo ja nič nevidím. To potrebuješ tak na rýchlo vedieť či si tehotná? Pre Krista, očividne sa zbláznis lebo budeš čakať kedy to príde keď už teraz nevydržis ani len na 2 čiarku čakať dokedy sa minimálne má.
@summersunny94 áno, je tam aj náznak druhej, nedaj sa znechutiť 👍🍀
Ja žiaľ vidím len jednu čiarku
@summersunny94 takto vyzerali moje testy 5 dní pred MS, na 9 DPO...druhá foto upravená
@nelca0510 ja neutocim a áno potrebujem to vedieť čo najskôr lebo som si prvé tehotenstvo cele tehu pichala Fraxiparine, mám zlú zrážanlivosť krvi , takže asi tak.
@zuzanockamt ďakujem moja za odpoveď snáď bude silnieť . To si aj ty mala slabunku a teraz si tehu? 😊
@summersunny94 ked sa veeeelmi sustredim a zapozeram tak tam cosi vidim. Ale ci je to duch, kanalik alebo riadna ciarka tazko povedat...skus o 3 dni z ranneho mocu a ked zosilnie, je to tam, drzim palce 🙂
@summersunny94 teraz už nie som, dieťa už bude mať 20 mesiacov 😉
@summersunny94 keď sa sústredím niečo málo vidím ☺️
@9120192895 tehu
@summersunny94 podľa mna tam je, aha ☺️
@9120192895 ďakujem za odpoveď. Ty už máš krásnu druhú čiarku držím palceky aby ešte silnela 😊😊😊
No do toho efektu čo si to dala tak tam je pekne vidieť tú moju čiarku, snáď bude silnejšia. Pozajtra spravím test 🙂
@9120192895 testovala si aj dnes? 🙂
@summersunny94 testovala, ale vyzerá to len na kanalik … kým schol niečo sa črtalo a po vyschnutí úplne čistý. V stredu ma doraziť ms tak uvidíme ☺️Ty ako?
@9120192895 ale kým Schol tak tam je teda niečo vidno. Snáď by ti teda neprišli v stredu 🙂Ja dnes nejdem testovať, ale až zajtra ráno tak uvidím 🙂
@summersunny94 nápis potom ako si dopadla, držím palce ❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tu je v čiernobielom