Chcem sa opýtať ci vidíte slabého ducha na teste alebo je to len kanalik? Ja si nie som istá.
Nie nic tam nevidim, je to pekny cisty negativny test, neviem kde tam chces co vidiet.
Ja nevidím nič, ale zrcite sa tu nájdu lovkyne duchov a dusikov a tie 2. čiarku uvidia
Ja na tom ruzovom nieco vidim,neviem ci duch ci kanalik
Tak drzim palce nech si spokojná
Aj ja na tom ruzovom teste vidim cosi, tak snad sa to ukaze postupne lepsie 🙂
Verím že by si si veľmi priala, ale toto sú negatívne testy
Modrý je negatívny, ale na ružovom sa niečo javí. Ťažko povedať, čo z toho bude.
Veru niesom zástanca nasilu hľadania ciarok. Ale keď sa človek snaží 3 roky a nikdy nemal ani náznak čiarky a niečo zrazu také vidí tak si nie je istý a pýta sa. Niesom ani zástanca negativou ale ja veru vidím na oboch niečo. Už ci je to kanalik uvidím asi časom...
@zuzanockamt
Nic tam nie je, zialbohu
Vďaka za názor
Áno, na negatíve sa niečo javí aj na tom vrchnom. Všetko závisí od toho, koľko dní máš ešte do MS, kedy bola ovulácia, či sú cykly pravidelné. Ja som niečo podobné mala na teste asi 4-5 dní do MS, na 9.DPO, no ovuláciou som si bola istá - testy +meranie teploty.
Nie je tam nic
@zuzanockamt ja mam nepravidelný cyklus kvôli PCOS. Som prvý mesiac na metformine plus progesteron, co mi gynekológ predpísal. Keďže sa snažíme už tak dlho tak si už nerobím ani ovu testy a teplotu si nemeriam lebo robím služby aj nočné.. ale spozorovala som viac hlienu cca 14 dc...A 12 dc sme mali nechránený styk. Od vtedy na ďalší deň od 15 dc mi úplne hlien zmizol. A dnes by som mala byt cca 8 dpo len. Nahodou prosím nemáš skúsenosť aký sa správa hlien po prípadnom oplodneni a po ovulacii? Mala som doma testy tak reku, ze skúsim. Začala ma viac bolieť posledné dni hlava ale pripisovala som to skôr tomu progesteronu, ktorý užívam. Ja veľmi tie testy neberiem vážne. Lebo keď sa človek toľko krát sklamal tak neverí, preto som chcela poradiť. Aj tak uvidím co bude ďalšie dni. Každopádne ďakujem za názor.
Za mna nic a to co vidis je za mna len kanalik
@bejbs123 asi kanalik však?
Ja vidím slabunku čiarku. Držím palce.
Ja na tom ruzovom vidim slabulinku. Drzim palce, ab zosilnela 🥰
Podla mna je to ciarka. Je to ruzove nazivo? Otestuj za dva dni este.
Na ružovom sa to rysuje 🙂 tak za dva dni už by mala byť istejšia a z ranného moču. Veľmi držím palce
Take isté testy som mala a bola som tehu, čiarka sa pekne črtá, držím palce☺️
Ja vidím čiarky na oboch, držím moc prsty
Treba dufat ja som taketo čiarky nečiarky tiez mala a sú z toho dvaja drobci. Drzim palce
No ja tam úplne slabulilinku čiarku vidim, tak držím prsty
Ahoj testovala si aj dnes ? Verim ze to nieje kanalik videla som uz hned na prvych fotkach dusikov🤗
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Skúsila som viac z blízka