Som 8 dpo (ovulaciu nemám potvrdenú). Robila som si test, ktorý vyšiel negatívne ale po pol hodine sa tam zjavila na chvíľu druhá čiarka, ktorá bola sivá a potom zmizla. Teraz je test znova negatívny. Prvá fotka je čerstvo urobenú test a druhé dve sú po pol hodine, dala som to aj do negatívu aby to bolo dobré vidieť.
8 dpo, ktorú si v ten deň ani nemala potvrdenú je zbytočné testovať. Test je negatívny a bol by negatívny aj keby si bola tehotná. Vydrž ešte aspoň do 14 dpo a potom začni hľadať duchov. 🙂
Po pol hodine je test už neplatný a myslím, ze tehotná nie si
Negatívnejsi už nemôže byť 🙄
Áno jednu čiarku
Test je negatívny. Ak si cca 8 dní dpo tak hoci by si aj bola tehotná, tak skoro to nezistiš nijakým testom. ( A jasne, že niekto môže napísať, že videl čiarku už 5 dní dpo, ale tie testy sú stavané tak, že testovať sa má v čase meškania menstruacie.)
@patus_2 ďakujem, od styku prešlo 12 dní tak ešte počkám. Beriem aj HAK ale ovulačne bolesti som mala 4 dní po styku
Ak berieš HAK...načo si robíš testy??
Ak berieš HAK a babo neplanujes tak nestresuj kým ti nemeska. Tu si väčšinou takto skoro robia testy baby co čakajú pozitivny výsledok..
Ako môžte mať ovulacne bolesti pri hak? Zabudli ste užiť tabletku?
Ak berieš HAK bez vynechania a neberieš lieky, ktoré HAK oslabujú, tak ovuláciu nemáš. Takže ani ovulacne bolesti by si mať nemala. To je účinok HAK, že vypne ovuláciu.
@alzbeta1991 nie, síce som zvracala prvý deň ale to bolo 11 hodín po užití a potom 5 deň som mala jednorazovú stolicu silnú a j to som užila náhradnú tabletku. Riadila som sa pribalovym letákom a preto som použila aj pharmatex. Ale bolesť vaječnika má v jeden deň zaskočila.
@patus_2 áno som si toho vedomá ale inak si tú jednorazovú bolesť vaječnika neviem vysvetliť.
@alzbeta1991 pichalo ma pri panve na pravej strane. Tesne nad slabinami.Podbruško ma nebolelo, nemala som ovulačný hlien, ovulačný test bol negatívny tak neviem teda
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Negativny test