Vidíte niečo?

11. okt 2022

Zajtra mam dostat menzes. Prsia ma bolia asi tyzden ale niesu nijak zmenene a obcas mam bolesti ako pred menzesom... no nic nezvycajne:( vidite nieco na tom teste alebo uz moj mozog si domysla? Som 13dpo...dakujem za nomalne nazory bez blbych komentov ;)

veronikaszabova
11. okt 2022

Negativne

sense
11. okt 2022

Jedna ciarka, negativne

barju
11. okt 2022

Tiež som mala rovnaké príznaky a včera som dostala ms 31 DC. Teraz na teste nič nie je,ak bude meškať tak treba testovať,predíde sa tak zbytočnému sklamaniu 😔

85miska
11. okt 2022

Negatívny je. Ja som si robila test 2 dni pred a mala som už koľajnice. Žiadneho ducha. Tu skôr myslím že ti príde menzes.

mimka11111
11. okt 2022

Áno,premoceny test

krissstiina8
11. okt 2022

Negatívny test

zankapetro
11. okt 2022

negativny a premoceny, nechala si ho moc dlho namoceny.

autor
11. okt 2022

@zankapetro vzdy namacam rovnako nieje to ani 10 sekund ako pide v navode tak nechapem...ale inak nevyzera premocene len sa nejak na zlto sfarbuju tieto dr max ina znacka bola biela.a to je jedno :D

zankapetro
11. okt 2022

moze byt ako hovoris, ja som len napisala, ako to vidim ja z tej fotky 🙂

autor
11. okt 2022

@zankapetro ved ano v pohode ja tiez som pozerala ze preco je taky zlty :D az to vyzera "nechutne" ale co narobim. No nic.. tak budem cakat zajtra ci pride navsteva alebo nie ine mi nezostava

ankare
11. okt 2022

Nic

bejbs123
11. okt 2022

Negativne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre