Zajtra mam dostat menzes. Prsia ma bolia asi tyzden ale niesu nijak zmenene a obcas mam bolesti ako pred menzesom... no nic nezvycajne:( vidite nieco na tom teste alebo uz moj mozog si domysla? Som 13dpo...dakujem za nomalne nazory bez blbych komentov ;)
Jedna ciarka, negativne
Tiež som mala rovnaké príznaky a včera som dostala ms 31 DC. Teraz na teste nič nie je,ak bude meškať tak treba testovať,predíde sa tak zbytočnému sklamaniu 😔
Negatívny je. Ja som si robila test 2 dni pred a mala som už koľajnice. Žiadneho ducha. Tu skôr myslím že ti príde menzes.
Áno,premoceny test
Negatívny test
negativny a premoceny, nechala si ho moc dlho namoceny.
@zankapetro vzdy namacam rovnako nieje to ani 10 sekund ako pide v navode tak nechapem...ale inak nevyzera premocene len sa nejak na zlto sfarbuju tieto dr max ina znacka bola biela.a to je jedno :D
moze byt ako hovoris, ja som len napisala, ako to vidim ja z tej fotky 🙂
@zankapetro ved ano v pohode ja tiez som pozerala ze preco je taky zlty :D az to vyzera "nechutne" ale co narobim. No nic.. tak budem cakat zajtra ci pride navsteva alebo nie ine mi nezostava
Nic
Negativne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Negativne