Ahojte dnes večer som si robila test, vidíte druhu čiarku?
ja ju vidim slabu
Ja by som tiez povedala zs sa tam daco rysuje
Áno úplne slabučku čiarku🙂
Ďakujem. Ešte zajtra skusimmspravit z ranného mocu dúfam že bude ciarka silnejšia ☺️
držim palce
Niečo vidieť 🙂 daj vedieť ako si dopadla. Držím palce
Vidím druhu čiarku, držím palce 🥰
@tehotna40 asi to bol duch, z ranného mocu bol biely test
Ak meska skus o 2 dni ak nepríde ms. Alebo iné testy, tieto pepino co diskusia to duch.
Ahoj...tiež na tom prvom teste vidím ducha. Ja som to mala tak isto, včera duch a dnes snehobiely test.
@tehotna40 kupim lepší test a skúsim o dva tri dni keď tak dám vedieť
@keithy a tiež si robila pepino a potom inú značku? Čítala som aj že niektorim ranný moc neukázal a poobedny áno ale tieto pepino asi ozaj duchuju. Skúsim inú značku sa tie dva tri dni
Ja som si včera aj dnes robila pepino. Včera z poobedneho mocu a dnes hneď prvý ranný.
Ale ja som mala dobrú skúsenosť s pepino duchmi, 2x to bol dúšik ledva ledva a dva krát z toho bolo tehotenstvo. Ale tento rok už ma 2x pepino sklamal. V júni prvé falošné dúšiky a teraz tiež.
Ja už ale testovať nejdem, lebo dnes ráno ma aj začalo bruško bolieť a cítim ze menzes príde.
Tebe držím palce, nech to dobre dopadne 🤞👐
Áno vidím
@keithy možno bruško ta boli a menzes nepríde 😊tie držím palce
Vidím čiarku. Koľko Ti mešká menzes?
@ankare pri pcos mám nepravidelne. Niekedy prídu aj na 60dc
Mne sa tiež vidí, že tam nejaký ten dúšik je, no ešte teda počkaj a keď neprídu do pár dní, tak si sprav znova test
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nie