Vidíte niečo?

anonym00000
26. júl 2022

Tak zase som to ja. Tento krát test robený po 26 dní od styku. (Obavaneho) A od posledného styku ktorý bol v sobotu minulý týždeň.
Robila som si teraz aj digitálny test ale ukázalo mi knižku čiže je chybný. Veľmi sa bojím.

kristinka92
26. júl 2022

nie

alenah31
26. júl 2022

nič

melany4
26. júl 2022

@anonym00000 negatívne,

janetinka27
26. júl 2022

negat

anonym00000
autor
26. júl 2022

Ďakujem, urobila som ešte jeden digitálny a n
Negatívny.

mala_zabka
26. júl 2022

Ahoj 🙂 pre tieto otázky mám, pre vás kočky, uložený tento obrázok, snáď pomôže 🙃

anonym00000
autor
26. júl 2022

@mala_zabka vďaka, budem vedieť.

anonym00000
autor
26. júl 2022

Tu niečo vidíte? Ja áno bielu čiarku a neviem či to brať ako pozitívny výsledok alebo nie

anazuz20
26. júl 2022

Ahojte z manželom sa snažíme vyše 2rokov o druhé bábo no zatiaľ ani stopy náznaku po tehu,mám za sebou 2x mikro potrat,chodím na gyn na KO vajíčok,budúci mesiac idem okolo 14.8 tak som zvedavá že aký bude ďalší postup. Mám nepravidelný cyklus toto je najhoršie pre mňa aspoň 😏boli sme z manželom na Orave ,užili si ju ale mala som tam bolesti v podbrušku ako pri ms, svrbenie bradaviek mám aj teraz a stále by som spala :/ jeden test som robila v nedeľu a druhý test som robila v pondelok,je tam aspoň náznak alebo nič ? V skutočnosti je tam mám to 2x potvrdené od manžela že ju tam vidí. Plánujem spraviť ešte jeden test aby som si porovnala.

kristinka92
28. júl 2022

ani na jednom, nechápem tieto hladacky duchov… chápem že túžba po dieťati je silná, ale naco sa presviedčate na totalne negatívnych testoch, že tam niekto niečo vidí…sklamanie potom je podľa mna ešte horšie. buď tam je druha palica že ju vidí každý hneď alebo nie

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre