Vidíte na týchto testoch niečo?

22. jún 2021

Ahojte žienky, vidíte na tých testoch niečo? Sú z Dr. Maxa a som z nich jeleň. Duchujú tieto testy? Raz tam niečo vidno a raz nič :D Som 8.dpo a skúsila som test to je horný :D a spodný je zo 6. dpo.

anjelicek26
22. jún 2021

Nevidim tam nic, len duchov...prosim je nejaky extra dovod, ze robis testy 6-8.dpo? Ked sa uhniezduje vajicko na 6-10.den a hcg je meratelne az 2,5 dna neskor - takze mozes si robit pekne testy ked neni co merat... vyhodene peniaze a stres... a hlavne takto zachytis aj kazdy skory potrat, ktorym konci kazde tretie tehotenstvo... duch 1-2-3 dni na teste este pred vynechanim menstruacie a potom zasa nic... len s toho budes zbytocne smutna a pritom to bol len proces uhniezdovania, ktory nevysiel. Ruky prec od skoreho testovania, v dobrom myslim.

autor
22. jún 2021

@anjelicek26 áno dôvod mám....keby som nemusela tak ani netestujem 🙂

anjelicek26
22. jún 2021

Ak mas nizky progesteron, tak hadam beries lieky (?) Alebo poruchu zrazanlivosti (?) Kazdopadne tie testy su este negativne a je stale strasne skoro, proste prirodu neurychlis. Prajem napriek tomu, nech je ten test o par dni pozitivny.

surama
22. jún 2021

Ahoj, citala si aj navod k tym testom? Mas sa testovat az po vynechani MS...kvoli hladine HCG. Prepac, ale par dni po sexe robit test nema vobec ziaden zmysel. To ti nikdy neukaze...zbytocne si robis nadej. Ved nechaj to plynut, nesustred sa na to a skus napr. den pred ocakavanou MS, to uz moze byt aj pekny dusik. Drzim prsty 😉

sense
22. jún 2021

Ťažko povedať ci duch al kanálik... Počkaj ešte 3-4dni a potom testuj.. Toto je zbytočný Stress a vyhodené peniaze

nafka0483
22. jún 2021

Ak mas vazny zdravotny dovod, pre ktory musis zachytit tehotenstvo velmi skoro - napr. kvoli nasadeniu liecby, alebo uprave a pod. tak by si mala byt v starostlivosti odborneho lekara a tym padom vies ist kazdy druhy den na krv. Aj tak sa hcg ukaze najprv v krvi, takze silno pochybujem, ze ti lekar kazal takto skoro testovat z mocu.

A ak je to len kvoli tebe a nie kvoli liekom a zdravotnemu stavu a nie si teda sledovana u lekara, tak si vies kazdy druhy den, aj kazdy ak by si chcela platit dober na hcg v sukromnom labaku.

Tak sa na vysledok mozes spolahnut a nie testovat takymito domacimi testami z mocu, kedze tam je vysledok relevantny az neskor. Tieto testy vidim ako negativne.

chouette0157
22. jún 2021

Ja tam nevidím ani ducha, nič, sú negatívne ...ale zase, mne 8. deň test vyšiel negatívny a už som bola tehotná a 14. deň už silná čiarka ako lusk

monka105
22. jún 2021

Ahoj, mne dr.max testy tiež robili takéto presvitajúce kanáliky. Skús počkať, kým bude meškať MS a potom testovať, aby si náhodou nebola sklamaná. 🙂

macicka111
6. sep 2021

🤔

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre