Vidite na tom teste ducha, kanalik alebo nic? Som 17dpo
Bez úprav je niečo vidieť?
Negatívne
Nič 🙂 a za mňa je zbytočné používať milión filtrov, buď sú // alebo nie
17dpo uz by boli kolajnice
nie, nic nevidim
Ty tam vidíš niečo? Lebo ja len 1 čiarku
@mima1991 bez uprav takmer nevidno ale nazivo vidim len neviem ci to len presvita kanalik alebo to moze byt ciarka
@veronikaszabova no citala.som ze suzeny ktorym ukaze test pozitivitu o dost neskor...takze toto by som ako "vysvetlenie" nebrala.akoze nie preto, ze nasilu musim byt tehotna, len som citala kadeco uz
@stellarstar ano vidim, inak by som sa nepytala...
17 dni po ovu uz by si mala fakt ciarky. Chytas sa slamky.
ja osobne tu nevidím absolútne nič. to načo bol dobrý ten filter?
@sandra_kul aby videli aj tie s horsim zrakom 🙂 no nic ja osobne nieco vidim chcela som sa len poradit ci je to kanalik alebo ciarka kedze je to viditelne volnym okom.
Tak už jedine počkať a skúsiť test neskôr, koľko ti mešká?
@mima1991 2 dni... tak hej vyskusam o 2 dni ak nic
Keď ty osobne real tam niečo vidíš tak počkaj 2 d a testuj znova ja osobne tam nič nevidím a na 17 dpo by si tam už mala vlakové koľajnice
@veronikaszabova keď niekto túži veľmi po babätku tak jasné že sa aj "slamky chytá "🙂
@autorka test je negatívny podľa mňa, skús ešte spraviť neskôr možno ak bola posunuta ovulacia 😊 držím palce
Mne livsane ukazujú vždy kanálik. Hlavne, po uschnutí. Vyskúšaj test neskôr.
tiez si myslim, ze tam vidis alebo teda chces vidiet, to co tam realne nie je. ale nestacim sa fakt divit, ze kazdy den sa tu objavi podobna tema.
Jedna z milióna keď jej neukáže test, ale nemyslím si, že je to tvoj prípad. Na 17 deň už by boli čiarky ako kolajnice. Zbytočne si budeš nahovárať niečo a potom budeš sklamaná zo svojej naivity
Negativny test. Nic tam nie je
Vies o tom, ze po limite uz sa test neodcitava, ze?
@veronikaszabova ano viem ako yesty funguju.... V limite bolo vidno slabu ciarku ale fotila som az neskor
A ja praveže keď zmenšim foto tak vidim ... len neviem či je to čiarka alebo kanalik... držim palce ☺️
Ja nikdy nepochopím zmýšľanie žien, ktoré sem pridajú negatívny tehotenský test..a nepochopím ani tie ktoré sem pridajú toho svojho ducha na teste.. Preboha veď keď si si nie istá tak počkám a urobím ho o pár dní zase.. Či vy len silou mocou potrebujete počuť že Áno si tehotná a všetky ti gratulujeme??!!? Ja keď som mala negatívny počkala som, potom som mala slabšiu čiarku tak som si urobili digi a ten mi vyšiel pozitívne.. Ani ma nenapadlo ísť sem sa radiť a dávať fotky na net že či tam vidia baby niečo.. Pre boha veď už konečne žite normálny reálny život!!! A nebehajte s každou hovadinou na modrý koník.. Divná doba je. Som moderná 29 ročná žena ale toto je už aj na mňa veľa.. A k autorke.... Kúp si poriadny test a urob si ho až neskôr!
Ja bohužiaľ nevidím nič ☹️
@gabym tak ako ja nepochopim ženy, ktore kritizuju ženy čo sem pridavaju fotky svojich testov ☺️ myslim že každa z nas vedela čo sa tu pod touto otazkou bude nachadzať a aj tak každa z nas to otvorila a pozrela..či už zo zvedavosti alebo z nudy....nič v zlom,, ale ak ti to tak veľmi prekaža tak neotvaraj to, nerozčuluj sa, nekomentuj zbytočne a ži normalny realny život 🤷♀️ ✌🏻 mier
@andie2810 presne aj ja si toto hovorim ked som pozerala ine taketo prispevky...ja rada poskytnem svoj nazor ak chcem.... ale zeby som tak hnusne pisala a nasierala sa neh si odinstaluju konika a zrusia ucet ked ich tie diskusie tak nasieraju :D tie zeny si nevedia kde vybjt svoje komplexy tak urazaju v kazdej diskusii 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Podľa mna duch. 17dpo by boli koľajnice podľa mna