Baby, vidíte tam druhu slabú čiarku? Mam dva dni do MS
Aj ja vidím .❤️ Držím palce ✊🙏❤️
@mariska1989
Ďakujem, ale nechcem sa predčasne tešiť. Bola som na umelom oplodnení a momentálne som 8 dní po vklade. Robila som test aj predvčerom, kde bola čiarka tak isto slabo viditeľná. Bojím sa aby to nebol iba kanálik
@leaa22 ak je ružová tak je to ok . Neviem ako majú vyzerať testy po umelom ale verím že to je ok a že ostane tam de je🙏
áno 🙂
Ahojte ja som si dnes urobila ovulacny test čiarka silnejšia ako kontrolná užívam infolic 3 dni menstruacia mi mešká dva dni mám príznaky ako keď mám dostať menštruáciu až na silnú bolesť hlavy a neskutočnú únavu to som nikdy nemávala, posledné dni behám na wc aj 3 krát za hodinu beriem to tak že veľa pijem dnes mi to po tom oči teste nedalo a urobila som si teraz poobede tehotenský je tam mierny duch myslite že môžem byt tehotná ?
@aduuuuskaa dosť zlá foto, ale druhá čiarka tam je.. celkom pekná.. ak je to ona a nerobí to len zlá kvalita fotky 🙂
@aduuuuskaa čo to je za test ? 🙂 podľa mňa je pozitívny 🙂
@ivver praveze som dá Dočítala že neni dobrý že robí falošnú pozitivitu je to baby top test ráno skúsim clearblue
@aduuuuskaa áno.. budeš mať istotu, ak ti mešká ms 2 dni, zajtra bude tretí.. už ti určite ukáže 🙂 Držím ti place nech to vyjde, daj vedieť zajtra, kludne aj do ss 🙂
@ivver ďakujem ☺️
@zuzanaa2010 áno 🤩
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
áno vidím 🍀