Ahojte dievčatá , dnes ráno som si robila test . Vidíte tam aj vy druhu čiarku ? 🙏
Žiaľ len jedna, koľko ti mešká ?
Ja osobne tam niečo vidim, takú slabú som videla aj na svojom teste ktorý som o 2 dni zopakovala a dnes už mám svojho vytúženého anjelika doma 😊 skús si spraviť ešte raz 🙂 držím prsty
@veronika0310 ja tam tiež vidím takú slabučku aj môj muž , ale preistotu som chcela aby mi to ešte niekto potvrdil či si tam naozaj dve 😀🙏
@11gabrielka11 ja tam vidim a pred rokom som takúto videla aj na svojom a mala som pravdu 😊
Skús v nedeľu, už by mala byť silnejšia😊
@veronika0310 Dúfam že to tak bude,veľmi sa teším ❤️. Teraz som to ešte odfotila
@11gabrielka11 držím palce nech to vyjde ❤️
@11gabrielka11 je tam druha ciarka,meska ms?🥰
@11gabrielka11 ja vidím slabucku 😉👍
@leuska1991 ešte nemešká robila som si tri dni pred ms
@11gabrielka11 áno aj ja vidím takého slabého ducha, správ si zajtra alebo pozajtra
@11gabrielka11 tak si myslim,ze je to tam,drzim palce🥰
@11gabrielka11 Na tej druhej fotke dačo slabucke vidím 🥰. Držím palce ❤️ ale skús o pár dní či čiarka bude silnieť.
Ďakujem Vám krasne dievčatá za odpovede . Dnes ráno som si robila clearblue a je to jasne ❤️❤️
@11gabrielka11 blahoželám...jasné, že ju bolo vidno aj na tých foto, veľmi slabo, ale bola tam 🍀
@11gabrielka11 gratulujem❤️
Naozaj tam je slaninky duch skús o 2dni
@11gabrielka11 gratulujem🥰🥰🥰
@ingrida86 marí sa mi tam niečo,skús odfotiť ,keď sa to trochu ususi.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@11gabrielka11 nie je tam iba jedna, zajtra ráno si sprav pre istotu ďalší a uvidíš 🤷🏼♀️