Test robený dnes ráno 4 dni pred MS. Zopakovať zajtra alebo piatok, čakanie má zabije...😥
ja vidím, strašne slabú
@damianna16 áno vidno ju
@patricia_b ja som si istá že tam je, zajtra urobim druhý
Sú tam 2
@zyzy11 ďakujem vám,😘🤗🤗 za komentáre ja som si istá že to teraz vyšlo 😇
Slabucka, ale je
Vidim, ale zopakovat (a robit test) treba ked zacne meskat MS, aby si nerobit zbytocne nadeje. Ale chapem ta, ze chces vediet hned, ale je to ozaj zbytocne 🙂
@damianna16 je slabunká. Držím palce
Aj ja vidim slabulinku 😊
Tak nieco sa tam črtá, ale kym nie je cas menstruacie, nic to neznamena, pockaj, ci bude meskat a az potom rob
Viem viem,ale poznáme sa 😊... A nikdy nemam PMS a terás má pobolkava bruško a prsia...
Tiez ju tam vidim 🙂 drzim palce
@damianna16 ja tiez vidim.. 🙂
@damianna16 aj ja ju vidim
Vidím ale fakt veľmi slabunkú
prepac, no ja tam teda nevidim nic
Zienky co na to prosim hovorite?
21.1. Som mala menstruaciu na teste cca 19.1 som mala ducha bola som prvy mesiac po vybrati levosertu menstruacia prisla oneskorene 21.2 strasne bolestiva silna s obrovskou “zrazeninou” krvi.. myslim ze mohlo ist o neuchytenie oplodneneho vajicka no niesom si ista... poslednu menstriaciu som mala teda 21.2 ovulacia mi vychadzala na 7.3.. od 6 do 9.3 som mala vytok intenzivny jemne sfarbeny do hneda a priam povabne prijemne vonavy aj cez oblecenie... drahy sa domna spravil 7 a 8.3 a dnesny test vyzeral takto... co si to tom myslite?? Mohla by som sa uz tesit??
@noatak ja tam vidim dve 🙂 myslim ze sa mozes tesit .. urob si za par dni a budu silnejsie ..
a tu
@nihann nič podľa mňa negatívny
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nič tam nevidím