Ahojte baby viem že toto nie je pozitivny test pretože obe čiarky majú byt rovnako silne no chcem sa spýtať vidíte tam aj druhu čiarku ? Neni to len kanalik? ☺️Či mám pokračovať s testovaním ďalej teraz to je prvý deň a prvý test čo skusam
@simona1998 je tam druhá čiarka
@hederamonstera som zabudla dopísať že to je ovulacny test ale to asi každému dôjde keď uvidí to LH 😇😊
Ďakujem pekne za názor ☺️
@borka168 dobre super tak už len nech silnie🤣❤️
@simona1998 ano, vidim, ze je ovulacny
@simona1998 baby sa asi mylia na tehu test 😂 na ovu testoch nezvyknu byt ,,kanaliky" je tam ciarka, ale mas pravdu ze nieje pozitivny, testovacia musi byt aspon taka silna ako kontrolna
@luckalukas_1 ďakujem som o čosi múdrejšia , lebo som si myslela že sú aj tam kanáliky ☺️teraz keď som pozrela tak je trosku silnejšia tak uvidíme či bude zajtra silnejšia ❤️
@simona1998 ešte testuj, každý deň v približne rovnakej hodine 🙂 ciarocky musia byť rovnako silné... Ano je tam ciarocka ale ovu testoch sú väčšinou vždy 2 ciarocky 🙂
@jaja8_9 dodržala som aj nepitie 2 hodiny čo bol pre mna boj tak dúfam že zajtra bude silnejšia , aj tu Vám odfotím 🤣🤣❤️
tam su dve ciarky 🙂 blahozelam
@cookie29 k ovulácii? 😂🙈🙊
@zuzkalujza ešte ani nie K tej nie 😀😁😁
Uplne normalna ciarka.
@simona1998 Ahojcek ja som nikdy nemala rovnako silnú čiarku ako kontrolnu. Tiež tak slanu a u doktora na folikulometrii a následne po ovu odber krvy a výsledok ovu prebehla .Za mňa ovu testy zbytočne. Držím ti palce .
@zuzkalujza už som zblbnuta z toľkých tehu testov čo tu vidno a lovenia duchov že som sa autorke úprimne potešila 🤦♀️😇
@cookie29 ja ti verim, tiez som najprv myslela ze tehu test 🤣
Ja som inak 2 mesiace po porode mala na ovu testoch len jednu ciarku, je to mozne? Potom o 2 tyzdne neskor uz bola viditelna a testy dosli, musim dalsie objednat...
@simona1998 oki😀 mne sa rovnaké čiarky podarili asi tak na 2,3 cyklus zachytiť 😀
Ovulacne testy majú vždy dve čiarky,... Pozitívny je vtedy keď sú buď obidve rovnako silné ale testovacia je silnejšia ako kontrolná .. Záleží od citlivosti testu, pretože bývajú 10tkove aj 25kove. A ne testovať z ranného moču...
@simona1998 to je pozitivne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
podla mna je to normalna slaba ciarka 🙂